Jelo Montagebedrijf

Jelo Montagebedrijf beoordelingen (112)

• Review door Ina, Zetten
    Beoordeeld op 27 sep 2016

Systeemplafond ongeveer 100 m2

Ik had echt een Topper! Er moesten 2 plafonds in ons dagverblijf worden vervangen. dit kon wegens het gebruik niet in 1x plaats vinden, maar dit was voor Jeroen geen probleem. hij heeft er keurig ingelegd en was erg snel. ik heb me erover verbaasd. nette vakman met veel ervaring, dat kan je aan alles zien. was precies op de afgesproken tijd aanwezig! Jeroen je bent een topper!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Heukelum
    Beoordeeld op 23 sep 2016

reparatie systeemplafond

Sympathiek bedrijf ! Werkt netjes en zeer snel.
  • Review door van Heijningen, Zoeterwoude
    Beoordeeld op 15 sep 2016

Systeemplafond inbouwen nieuw pand

Keurig op tijd en heel snel en vakkundig het plafond geplaatst voor een perfect prijs kwaliteit verhouding ! Zeker aan te raden!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Den Bosch
    Beoordeeld op 19 aug 2016

60 m2 systeemplafond plaatsen

TOP! wat een snelle service, prettige communicatie en topresultaat. Dinsdag de klus geplaatst, vrijdag al weer uitgevoerd en het ziet er prachtig uit!
  • Review door Capuzzato, Hoorn
    Beoordeeld op 4 mrt 2016

Plaatsen van systeemplafond platen (40 m2)

Jeroen heeft bij ons een systeemplafond geplaatst en heeft dit fantastisch gedaan. Deze vakman is een absolute aanrader, hij denkt mee, is flexibel en werkt hard. Zoek je een vakman voor het plaatsen van je systeemplafond dan beveel ik Jeroen van harte aan.
  • Review door S., Tiel
    Beoordeeld op 28 jan 2016

Leveren en monteren nieuw systeemplafond kantoorruimte begane grond.

Systeemplafond binnen een week gemonteerd. Snel en vakkundig werk geleverd met een schitterend resultaat. Alles is volgens afspraak verlopen en prettig persoon om mee te werken! De volgende keer kiezen we zeker weer voor Jelo Montagebedrijf.
  • Review door Sally, 's-Gravenzande
    Beoordeeld op 1 dec 2015

syssteemplafond plaatsen 40M2

Na telefonische afspraak kon hij het systeemplafond al snel plaatsen in mijn kapsalon. Ik ben zeer tevreden over zijn vakmanschap. Hij heeft goed advies gegeven welk systeemplafond het beste in mijn kapsalon past en heeft zeer netjes gewerkt. Kwaliteit voor een goede prijs. Ben zeer tevreden! Jelo is een echte aanrader
  • Review door Adi, Rotterdam
    Beoordeeld op 7 okt 2015

systeemplafond plaatsen

Een echte aanrader, prima werk verricht
  • Review door R.G., Arnhem
    Beoordeeld op 6 okt 2015

Afhangen systeemplafond 600x600 in twee ruimten (22m2 en 60m2)

Geweldig werk geleverd tegen een uitstekende prijs. Dhr. Louwrink is een man met liefde voor het vak. En dat straalt af op het werk wat hij levert! Niet alleen keurig, netjes en precies, maar ook nog eens in een moordend tempo. Eén ding is zeker: dhr. Louwrink verstaat zijn vak als geen ander! Subliem!
  • Review door murat, Nieuwegein
    Beoordeeld op 14 jul 2015

Systeemplafond plaatsen

Bij jelo ben je verzekerd van goed vakmanschap deze jongens weten wat ze doen leveren goed werk af, top!