Janstukadoor

Janstukadoor beoordelingen (56)

• Review door Werkspot-gebruiker uit Rijssen
    Beoordeeld op 30 aug 2025

Stucwerk binnen: Fietsen schuur; 22 m² wanden

Ik ben ontzettend tevreden over de stukadoors die ik via Werkspot heb ingeschakeld. Na mijn belletje op donderdag stonden ze zaterdag al bij me om de schuur te stukadoren. Ze waren stipt op tijd, werkten snel en netjes, en het resultaat is perfect. De communicatie was ook helder en vlot. Kortom, een topservice en ik zou ze zeker aanraden!

Bedankt

Reactie geplaatst 30 aug 2025
  • Review door bart leenders , Marum
    Beoordeeld op 13 aug 2025

Stucwerk binnen: 24 m² wanden; bijkeuken

keurig netjes en snel gewerkt zeker een aanrader
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Valthermond
    Beoordeeld op 12 aug 2025

Stucwerk binnen: 10 m² wanden; 70 m² plafonds; Woonkamer

Wij zijn heel tevreden. De mannen werken netjes. En leveren prachtig werk af, En de communicatie is van het begin tot einde super goed. Ik ga jullie zeker aanbevelen bij andere. Gr Marcel & Rebekka
  • Review door Mathieu Meijer, Marum
    Beoordeeld op 2 aug 2025

Stucwerk binnen: 16 m² wanden; 16 m² plafonds; Gang, Badkamer

Goede communicatie voor de opdracht en ook op de dag van de werkzaamheden was dit ook goed. Alles netjes en strak achter gelaten. Zeer tevreden over het werk.
  • Review door Johan, Zwolle
    Beoordeeld op 26 jul 2025

Stucwerk binnen: 25 m² wanden; Slaapkamer(s)

Zeer tevreden over het werk! Er werd snel gereageerd op mijn aanvraag en de communicatie verliep vlot. De stukadoors werkten netjes, zorgvuldig en met zichtbaar vakmanschap. Het resultaat is een prachtig strakke muur waar ik erg blij mee ben. Zeker een aanrader!

Bedankt 🙏🏻

Reactie geplaatst 28 jul 2025
  • Review door Koen Helder, Peize
    Beoordeeld op 25 jul 2025

Stucwerk binnen: 7 m² wanden; 1 m² plafond; 1 muur

Jan reageerde snel en is vriendelijk. En het resultaat is super strak. Vakmanschap!

Bedankt 🙏🏻

Reactie geplaatst 28 jul 2025