Jansen Dak Herstel

Jansen Dak Herstel beoordelingen (52)

• Review door Werkspot-gebruiker uit Elst
    Beoordeeld op 29 apr 2022
    Dak of dakgoot repareren: Dak; Reparaties
    Vakmensen! Ik kon super snel met hen schakelen en het is fijn dat het een familiebedrijf is. Alles is naar volledige tevredenheid opgelost.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Arnhem
    Beoordeeld op 28 apr 2022
    Dakdoorvoer: Bestaand doorvoerkanaal repareren
    Een woord: Vakmanschap! Zeer tevreden over het werk/ resultaat. Positief: - servicegericht; - kwaliteit; - communicatie; - betrouwbaar! Aanrader voor iedereen. Tot volgende opdracht :)
  • Review door Marcel, Druten
    Beoordeeld op 15 apr 2022
    Lekkage: Dakpannen stuk gewaaid
    Na een korte storm zijn er wat pannen los en stuk gewaaid . Na wat zoeken kwam ik bij het VOF oude ambacht terecht. Die was zeer snel ter plekke om mijn dak te repareren Vakkundig en snel geholpen dus…. Een aanrader Leonard nogmaals bedankt voor je hulp
  • Review door Steven, Geldermalsen
    Beoordeeld op 8 apr 2022
    Lekkage: Lekkend dak
    Leonard heeft uitstekend werk geleverd met het vervangen van ons daklood. Ik ben geen expert, maar het ziet er i.i.g. allemaal heel keurig uit. De communicatie ging heel vlot, ook al was hij ook druk die week. Hij kon binnen een paar dagen langs komen en hield zich goed aan de gemaakte afspraken. Wat ik erg prettig vond is de professionele houding w.b. communicatie (helder, snel, beleefd) en netjes schrijven van een bon na afloop. Geen onderhands gedoe of "bijklusmentaliteit" maar gewoon een net bedrijf. Aanrader!
  • Review door sulivan, Apeldoorn
    Beoordeeld op 17 mrt 2022
    Lekkage: Lekkend dak
    Eerlijke en spontane vakman. Zeker aan te bevelen.
  • Review door Koen, Zutphen
    Beoordeeld op 14 mrt 2022
    Lekkage: Lekkend dak
    Na een harde storm ontdekte wij een lekkage op zolder. Een dag later kon Leonard al langskomen voor een inspectie. Hierbij heeft hij foto's gemaakt zodat hij goed kon uitleggen waar het probleem zat: het ondervorst was totaal vergaan. Nog geen twee weken later kwam hij al langs om het te herstellen. Hij heeft (o.a.) nieuw lood geplaatst. Hij werkt erg netjes en maakt foto's van het gerepareerde. Wij zijn erg tevreden met het geleverde werk!
  • Review door Gérard, Milsbeek
    Beoordeeld op 5 mrt 2022
    Dak of dakgoot repareren: Lekkage dakkapel opsporen en verhelpen, b...
    Zeer goede mentaliteit, niet ouweh++ren maar meteen aan de slag. Werkzaamheden naar volle tevredenheid uitgevoerd voor een schappelijke prijs. Ik raad dit bedrijf dus voor dakwerkzaamheden zeer sterk aan.