Jacobs Electro Service

Jacobs Electro Service beoordelingen (91)

• Review door Rhiannon, Tilburg
    Beoordeeld op 12 apr 2022
    Buiten verlichting: 15 m²; Installeren
    Ik zal voor alle toekomstige klussen Rob vragen en beveel hem aan iedereen aan! Hij hecht veel waarde aan de kwaliteit van zijn werk, wat zichtbaar is in het eindresultaat. De afspraken worden snel gemaakt en de werkzaamheden worden op de afgesproken tijd uitgevoerd, voor een zeer nette prijs.
  • Review door Jonghoon, Veldhoven
    Beoordeeld op 8 apr 2022
    Elektrische laadpaal: Installatie
    Installed tesla wall connector, Rob did it neatly and nicely. Because we wanted to change the position, it took more time for him and cost extra material, he did it great. I’d rate 5.
  • Review door jack, Loon op Zand
    Beoordeeld op 26 mrt 2022
    Groepenkast installeren of vervangen: Extra groep installeren
    Hij werkt netjes , maakt duidelijke afspraken , komt alle afspraken na , en gaat pas weg nadat alles gecontroleerd is op goede werking , ik zou hem zeker aanbevelen
  • Review door Jan joris, Etten-Leur
    Beoordeeld op 19 mrt 2022
    Elektrische laadpaal: Installatie
    Wij wilden een laadpaal....en ook graag aangesloten hebben. Uiteindelijk heeft hij me goed geholpen welk type laadpaal ik beste kan aanschaffen. Hij heeft alles zeer netjes aangesloten. Ook de meterkast die verouderd was is nu weer actueel. Zeer te spreken over het werk van Rob. Werkt netjes. Aardige vent. Kiest duidelijk voor kwaliteit en een nette prijs. Ik kan hem iedereen aanraden en bij een volgende klus bel ik hem zeker weer!
  • Review door Sjors, Tilburg
    Beoordeeld op 15 mrt 2022
    Schakelaars of stopcontacten: Installeren
    Nette, vriendelijke man die de werkzaamheden snel en conform de afspraken heeft gedaan. Een aanrader!!
  • Review door Paul, Tilburg
    Beoordeeld op 13 mrt 2022
    Reorganisatie meterkast
    Prettig contact met Rob. Na een eerste bespreking over de klus zaten we op dezelfde lijn. Uitvoering zoals besproken. Tevreden over eindresultaat. En tijdens de uitvoering ook nog eens een gezellig praatje kunnen doen.