J.W. Bos Installatie en Montagebedrijf

J.W. Bos Installatie en Montagebedrijf beoordelingen (226)

• Review door LRE, Utrecht
    Beoordeeld op 2 mrt 2017

Nieuwe Nefit CV ketel installeren

Jan Willem is een vakman. Goed werk, eerlijke prijs en no nonsense. Erg tevreden.
  • Review door Erik, Hoogvliet Rotterdam
    Beoordeeld op 8 jan 2017

cv ketel plaatsen

Ontzettend goeie ervaring met Jan Willem. Op een onmogelijk moment stipte onze ketel en met kunst en vliegwerk heeft hij een nieuwe geïnstalleerd! Ondanks het voor hem waardeloze moment (zaterdag eind van de middag) kwam hij en had ik om 1900 uur weer een warmer huis! Dikke 10!
  • Review door Marjan, Utrecht
    Beoordeeld op 15 dec 2016

plaatsen combiketel + maken aansluitingen water

Jan Willem kwam netjes op tijd en heeft netjes en hard gewerkt. Na afloop heeft hij geholpen de thermostaat aan te sluiten op mijn telefoon en na ontluchten werd mijn huis weer heerlijk warm.
  • Review door Atse, Utrecht
    Beoordeeld op 14 dec 2016

Vervanging CV ketel

Goede ervaring met Jan Willem en komt op mij over als een aardige betrouwbare vakman. - Hij heeft een keurige prijsopgaaf gedaan in combinatie met een advies. - Heb gekozen voor de Remeha Tzerra CW4. - Op de dag zelf keurig op tijd en in een paar uur de ketel geïnstalleerd. - Heeft voor een kleine prijs meerwerk gedaan aan de cv-installatie. Ik kan Jan Willem aanraden.
  • Review door D., Dordrecht
    Beoordeeld op 12 dec 2016

Moederhaard verwijderen, CV installatie aanleggen.

Prima werk afgeleverd voor een zeer schappelijke prijs! Vakman is eerst langsgekomen om de situatie te bekijken. Uiteindelijk bleek er een verbouwing nodig te zijn om de gevraagde klus uit te kunnen voeren. Aangezien dit niet binnen mijn budget viel hebben we de klus aangepast. Uiteindelijk is de moederhaard gerepareerd, roestige leidingen vervangen, een handdoekradiator geplaatst en een radiatorknop vervangen voor een thermostaatknop.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Leiden
    Beoordeeld op 17 nov 2016

CV ketel vervangen

Voordat de Jan Willem de klus aannam hadden we telefonisch de bestaande situatie doorgesproken die niet zo eenvoudig was. Op de dag zelf was hij er netjes op het afgesproken tijdstip. De oude VR ketel moest vervangen worden, daarvoor moest er wel een nieuwe buis getrokken worden door het bestaande lucht afvoerkanaal. Gelukkig had hij dit snel voor elkaar en kon de installatie van de CV ketel beginnen. De oude CV ketel had een wirwar aan buizen en koppelingen. Jan Willem heeft dit allemaal netjes vereenvoudigd en de Remeha ketel geinstalleerd. We zijn erg blij met het resultaat.Fijne vakman!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Voorschoten
    Beoordeeld op 25 okt 2016

Plaatsen 7 radiatoren

Prima werk geleverd!
  • Review door Ingrid, Nieuwegein
    Beoordeeld op 8 sep 2016

leveren, installeren en aansluiten 3x radiator (2x plaatradiator; 1...

Niets dan lof voor deze Vakman. Snel beschikbaar, komt afspraken na, werkt snel en netjes. Maar ook tijd voor een kop koffie of een praatje. Weet hem te vinden als ik weer eens een installateur nodig heb.
  • Review door Wilko, Utrecht
    Beoordeeld op 2 sep 2016

Onderhoud CV Remeha Calenta (serviceset B) + Intergas HR22

Perfect, kundige vakman, ketel is tevens opnieuw afgesteld.
  • Review door Dennis, Rotterdam
    Beoordeeld op 27 aug 2016

Vervangen van de moederhaard en geiser door een hr gaswandketel