J.W. Bos Installatie en Montagebedrijf

J.W. Bos Installatie en Montagebedrijf beoordelingen (226)

• Review door Werkspot-gebruiker uit Breda
    Beoordeeld op 10 jun 2010

plaatsen nieuwe radiator en vervangen van oude radiator in woonkamer

Goed werk geleverd door deze vakman. Zou hem zo weer laten komen.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Spijkenisse
    Beoordeeld op 18 mei 2010

plaatsen radiator in slaapkamer

op korte termijn gebeld door deze vakman en wist niet met wie ik in zee ging tot dat ik hem persoonlijk tegenkwam, en dat klikte metteen het is een aardige man met veel ervaring en denkt goed mee, geeft goed advies en luistert goed naar je. en de resultaat mag er wel wezen heel netjes gedaan en voor de prijs van 200 euro, met veel meedenk werk. na een paar kleine probleempjes dat zelf opgelost met materiaal van hem zelf zonder meerkosten, zeer zeker voor ons een aanrader, voor de volgende keer roep ik hem weer maar deze keer voor onderhoud van mijn cv, daar is hij ook heel goedkoop in en meedenkend prijstechnisch gezien.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Breda
    Beoordeeld op 15 mei 2010

CV-ketel vervangen

Jan Willem heeft meegedacht en een aantrekkelijk alternatief geboden voor mijn opdracht. In persoonlijk contact vooraf was hij open, eerlijk en flexibel. Naast dat hij vakwerk voor een goede prijs (met garantie) heeft afgeleverd (en daar gaat het in eerste instantie om), is het gewoon een aardig vent die ook van een persoonlijk praatje houdt en extra tips geeft. Deze toegevoegde waarde kan ik erg waarderen en van harte aanbevelen.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Strijen
    Beoordeeld op 10 mei 2010

Plaatsen van een Nefit ketel Ecomline HRC 30v

Keurige man, denkt mee en levert een goede service. Zou m bij een volgende klus zeker weer inschakelen en kan iedereen aanbevelen met deze vakman in zee te gaan Op zijn advies heeft zijn broer heeft de badkamer gerenoveerd: eveneens zeer goed werk geleverd en prima service! Firma/familie Bos krijgt een dikke pluim!!!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Oud-Beijerland
    Beoordeeld op 6 mei 2010

Installeren 2 radiatoren inclusief leidingen

Goed uitgevoerd, prima vakman. Service gericht, ik zou hem nog eens inschakelen.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Bergschenhoek
    Beoordeeld op 5 mei 2010

installatie designradiator badkamer

Prima vakman en komt zijn afspraken na!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Bergschenhoek
    Beoordeeld op 1 mei 2010

vervangen CV combiketel

Heel tevreden is heel tevreden. Snelle service (binnen 3 dagen), klus keurig netjes en snel uitgevoerd, door mij gevraagd meerwerk (close-in boiler in de keuken) werd direct voor redelijke prijs uitgevoerd, vriendelijke man.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Hendrik-Ido-Ambacht
    Beoordeeld op 28 apr 2010

Rookgasafvoer HR ketel vernieuwen

Prima uitgevoerd door J.W.Bos tegen een nette prijs.
    Beoordeeld op 27 apr 2010

Plaatsen Badkamerradiator, Rotterdam

Goede vakman. Goed werk geleverd. Erg tevreden
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Berkel en Rodenrijs
    Beoordeeld op 27 apr 2010

cv kraantjes vervangen en close-in boiler in keuken checken

Hele aardige kerel Goed mee af te spreken, werk goed gedaan, uitermate tevreden.