Yvonne, Oudorp
Vloer schuren en lakken
Onze vloer is weer als nieuw dankzij Iroko Parketvloeren. Eerder vloer laten schuren door een zeer bekend bedrijf uit onze omgeving, moet "het" bedrijf zijn, daardoor was onze vloer echt héél erg slecht geschuurd, zaten allemaal golven in de vloer, ander bedrijf had dat hersteld, echter is nooit meer echt mooi geworden. Was eigenlijk een beetje zat van een houten vloer. Maar nu, de vloer is echt zo mooi geworden, geweldig!! Het zijn ontzettend harde werkers bij Iroko die echt met je meedenken. "Piano" geen probleem, neem wel wat mee en wij zetten hem wel buiten. Zag dat er een lelijke plint gemonteerd was waar heel wat draden achter moeten, geheel uit zichzelf, die plint vervang ik wel even door een mooie plint hoor, is het weer netjes (zit bij de prijs in) Geweldig! We hebben nog nooit zoiets meegemaakt. Het werk was klaar maar de volgende dag kwam er toch nog even iemand langs om te helpen met de piano weer binnen te zetten. Helemaal van Wijdenes naar Oudorp, niet te geloven (en dat allemaal onder de noemer van service). Wij hebben weer een super-vloer, we zijn weer helemaal blij met een houten vloer. Mannen, BEDANKT!!