Iroko Parketvloeren

Iroko Parketvloeren beoordelingen (270)

• Review door Werkspot-gebruiker uit Assendelft
    Beoordeeld op 25 apr 2017
    Houten vloer schuren en behandelen
    Ik heb de klus op werkspot geplaatst en Iroko was erg snel in hun reactie. Meerdere keren contact gehad alvorens de klus werd uitgevoerd. Heb onder andere advies gevraagd over welke behandeling ik zou laten uitvoeren en de kleur. Ik ben correct geholpen. De klus zelf is uiterst soepel verlopen, snel, goed en betaalbaar!
    (Bewerkt op 14 jul 2017)
  • Review door Leonie, Druten
    Beoordeeld op 18 sep 2016
    Houtenvloer laten schuren en nabehandelen
    Duidelijke communicatie alvorens opdracht. De dag zelf begonnen op afgesproken tijdstip. Het resultaat is super en de vloer wordt met de dag mooier!
  • Review door Chris, Ter Aar
    Beoordeeld op 14 sep 2016
    leggen van circa 30m2 hoogkant parket
    Echt een aanrader! Wij zijn heel snel geholpen, omdat iemand uitviel konden ze de volgende dag al beginnen. We zijn heel goed geadviseerd en erg blij met het eindresultaat. Heel vriendelijk, kundig en betrouwbaar!
  • Review door Menno, Doorn
    Beoordeeld op 12 sep 2016
    Lamelparket leggen op bovenverdieping woonhuis
    Iroko heeft onzevloer gelegd op de eerste verdieping. Toen naderhand problemen ontstonden met de kwaliteit van het parket - dat wij zelf bij een ander bedrijf hadden besteld - is Iroko bij ons langsgekomen en heeft ons bijgestaan tot het probleem was verholpen. Een uitstekende service en nogmaals bedankt!
  • Review door job jan, Amsterdam
    Beoordeeld op 5 sep 2016
    schuren en bewerken houtenvloer
    Louter positief! Van te voren een plankje gekregen met verschillende behandelingen zodat ik goed kon zien wat het eindresultaat zou worden. De klus is snel en goed uitgevoerd. Ik bleek minder m2 te hebben en dat werd keurig gemeld en ik kreeg daarvoor geld terug! Een week later zijn wat nieuw ontstane oneffenheidjes gratis en snel bijgewerkt! Hulde dus!
  • Review door Pieter-Bas, Oud Zuilen
    Beoordeeld op 6 aug 2016
    onderhoud parketvloer
    Top vakmanschap!
  • Review door Chairil, Den Haag
    Beoordeeld op 20 jul 2016
    Afzelia vloer schuren en eventueel lakken
    Nadat een amateur mijn parket hopeloos verpest had heb ik Iroko ingeschakeld om de vloer weer mooi te krijgen en wat waren we verrast. Profissionele maar zeer vriendelijke vakmensen hebben de klus in anderhalve dag prachtig opgeleverd voor een bijzonder aantrekkelijke prijs. Ik geef ze een dikke tien!