Iroko Parketvloeren

Iroko Parketvloeren beoordelingen (270)

• Review door Dick, Appingedam
    Beoordeeld op 1 dec 2010
    eiken parketvloer 70m2
    geweldige vakman,levert heel goed werk ,zijn uitermate tevreden. begint te werken en is niet te stoppen
  • Review door nike, Assendelft
    Beoordeeld op 21 nov 2010
    eikenhouten vloer schuren en olieen, lakken of waxen
    Zeer vakkundig en netjes werk geleverd. Erwin heeft goede adviezen gegeven ivm aanhelen van de vloer en heeft er dmv schuren en olieeen weer 1 geheel van gemaakt. Zeer betrouwbaar en netjes werk afgeleverd terwijl wij zelf op vakantie waren. Absolute aanrader.
  • Review door Daniel, Amsterdam
    Beoordeeld op 18 okt 2010
    Parketvloer schuren en in lak zetten
    Op advies van de parketteur hebben we besloten natuurlijk eiken parket over de bestaande maple vloer heen te laten leggen. Het parket is mooi in visgraat gelegd, gespijkerd en vervolgens in naturel zijdeglans lak gezet. Ook zijn er mooie plintjes gelegd. Het is erg mooi geworden en we zijn zeer te spreken over de professionaliteit en vriendelijkheid van de medewerkers van Iroko.
  • Review door WHL, Assendelft
    Beoordeeld op 5 okt 2010
    visgraat vloer leggen met band zonder bies max 190 m2
    Dikke 10!! op alle terreinen. Erwin ga zo door. We krijgen heel veel complimenten over onze vloer. Totaal ongeveer 125m2 vloer gelegd. Zeer tevreden.
  • Review door Rob, Almere
    Beoordeeld op 9 sep 2010
    Opknappen parketvloer in Almere
    Een absolute vakman. Zeer tevreden over het geleverde resultaat.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Leeuwarden
    Beoordeeld op 20 aug 2010
    Beuken Tapis parket schuren, lakken, drevelen en vullen.
    Ziet snel de problemen op en bij de vloer. Verhelpt die kostenloos en goed! Rustige werker, die zijn vak verstaat. Klus is vlot en goed geklaard. Mannen zijn prettig in de omgang en nemen alle afval mee. Een aanrader.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Hoorn
    Beoordeeld op 17 aug 2010
    Vloer moet geschuurd worden
    Dhr. Lutterlof heeft ons perfect geïnformeerd over het schuren van de vloer. Goede vakman, houdt zich aan zijn afspraken en levert kwaliteit. We zijn erg tevreden over het behaalde resultaat, zeker een aanrader!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Beverwijk
    Beoordeeld op 10 aug 2010
    parketvloer schuren en lakken
    Onze 20 jaar oude parketvloer heeft er na het schuren en lakken nog nooit zo mooi uitgezien. Niets dan lof voor Dennis en Iroko.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Duiven
    Beoordeeld op 8 aug 2010
    Schuren en olien 33 m2 parket
    Prima, Erwin is een aardig en vakkundig iemand. Werk is keurig op tijd en binnen afgesproken budget afgerond. Iroka Parketvloeren kan ik aanraden.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Hoofddorp
    Beoordeeld op 1 aug 2010
    Het schuren, logen en zepen eiken tapis vloer 60m2
    Deze vakman heeft ons parket weer prachtig gerenoveerd, door een goed advies is ons parket niet geloogd maar in de Skylt-lak gezet, een prachtige natuurlijke uitstraling en nagenoeg onderhoudsvrij. Erwin is iemand die met je meedenkt zijn vak verstaat, en sympathiek, inmiddels zijn er meerdere opdrachten aan toe gevoegd, mede door de prettige samenwerking! Ga zo door.