Iroko Parketvloeren

Iroko Parketvloeren beoordelingen (270)

• Review door J. Brokx, Maassluis
    Beoordeeld op 21 jan 2012
    parket vloer opknappen
    Erwin en Dennis zijn op de afgesproken dag voortvarend te werk gegaan en hebben de gelakte wenge parketvloer gerepareerd (o.a. grote gaten in de vloer waar eens een gemetseld plavuizen bankje heeft gestaan) geschuurd, in de olie gezet en nieuwe witte plinten aangebracht. En dat alles in een dag. Ik kon die ochtend nog ter plekke beslissen of het olie of lak moest worden en nadat ik een klein proefstukje had gezien met olie, heb ik hiervoor gekozen. De volgende dag schrok ik wel van het effect ,de vloer was heel donker geworden. Maar nadat de meubels weer teruggeplaatst waren en het vloerkleed weer lag was het toch mooi. Ik moest er even aan wennen en nu vind ik het steeds mooier worden en heb er absoluut geen spijt van. Heb ook veel complimenten gekregen. Erwin komt in februari nog even terug voor een kleinigheidje waar geen haast bij is als hij voor een klus toch in de buurt moet zijn.

Beste Mevr Brokx. gelukkig dat u aan de kleur gewend raakt. Jammer dat wenge vloeren zo verbleken en als je deze dan gaat schuren weer zijn orginele kleur krijgt heel donker uiteindelijk zal deze ook weer een stuk lichter worden. houdt u er rekening mee dat een evenueel vloerkleed soms ook weg gehaald moet worden dat de vloer weer even kan ademen en bij kan kleuren. Groet Erwin Iroko parketvloeren

Reactie geplaatst 21 jan 2012
  • Review door Brigitte, Noordwijkerhout
    Beoordeeld op 12 jan 2012
    Parketvloer opschuren en aflakken
    Vandaag is onze parket vloer opgeschuurd en gelakt door Iroko Parketvloeren. We zijn hier zeer tevreden over. kreeg een bod van iroko en dit bod sprong er boven uit vergeleken met de andere bieders. Contact is heel fijn geweest, op mijn verzoek hebben we de datum zelfs nog een keer verzet (eerder). Deze vakmensen zou ik zeker aanbevelen.

Beste Fam, wij zijn blij dat u erg tevreden bent een goed verhuizing wel even voorzichtig zijn met verhuizen de lak is namelijk nog vers goede viltjes onder de stoelen betekent een langere levensduur voor de vloer.Natuurlijk geldt dit voor alle mensen die een parketvloer hebben. Groet Erwin Iroko Parketvloeren

Reactie geplaatst 12 jan 2012
  • Review door Chris, Heemskerk
    Beoordeeld op 12 jan 2012
    Parketvloer schuren en lakken
    Het contact vooraf met Iroko was zeer prettig en Erwin kwam op beide dagen keurig op tijd. Wij hebben hem ervaren als een vriendelijk en consciëntieus vakman met een enorme werklust. Erwin heeft de vloer zeer netjes geschuurd en drie keer gelakt, de V-groeven vormden hierbij een lastige klus, maar is ook netjes uitgevoerd, vervolgens zijn de plinten strak en keurig geplaatst. De klus is naar onze tevredenheid geklaard en mooi geworden. Wij kunnen de firma Iroko iedereen aanraden.

Beste Fam, danku u voor de mooie referentie en kom binnenkort nog even een onderhoud setje bij u langs brengen. Hartelijke groet Erwin Iroko parketvloeren

Reactie geplaatst 12 jan 2012
  • Review door Tamara, Zwolle
    Beoordeeld op 2 jan 2012
    Schuren en oliën van houten vloer
    Na een heel prettig contact via telefoon en mail is de opdracht uitgevoerd: schuren en lakken van de kersenhoutenvloer. Het resultaat is mooi geworden! In eerste instantie geschrokken van de veel lichtere kleur van de vloer na het schuren en lakken (wist niet dat dat de originele kleur was) maar nu tevreden met het resultaat. De vloer is erg opgeknapt en ik krijg er veel complimenten over! Ook de slechte plekken zijn (kostenloos) gerepareerd (noesten die verdwenen waren, slechte plekken). Kortom: tevreden!!

Beste Fam. Ernst, Wij wensen u een heel mooi nieuw jaar in de nieuwe woning en bedankt voor de mooie referentie.Iroko Parketvloeren

Reactie geplaatst 2 jan 2012
  • Review door Alida, Schiedam
    Beoordeeld op 2 jan 2012
    Schuren en lakken van een geoliede vloer.
    Erwin is een echte vakman! Onze voorheen geoliede vloer was erg vuil was geworden. De vloer heeft weer zijn oorspronkelijke kleur en uitstraling terug. Er zit nu een matte laklaag op. Gemorste waterdruppels blijven er nu op liggen. Hij heeft de klus in 2 dagen voor elkaar gekregen en dat terwijl wij op vakantie waren. Mocht je nog twijfelen, niet doen en laat Erwin je klus uitvoeren! Familie uit Schiedam.

Beste fam Limborgh, Beste wensen voor aankomend jaar De eerste referentie in het nieuwe jaar en dan nog een 10 ook beter hadden wij dit jaar niet kunnen beginnen. Heel veel plezier van de vloer en hopelijk tot over 10 a 15 jaar als de vloer weer geschuurd moet worden. Groetjes van ons Iroko Parketvloeren

Reactie geplaatst 2 jan 2012
  • Review door Everdine, Den Haag
    Beoordeeld op 22 dec 2011
    Schuren en white wash eikenhoutenvloer
    Het is alweer enkele weken geleden dat Iroko parketvloeren langs is geweest voor mijn vloer in mijn nieuwe huis. Mijn ervaring is dat Erwin een vakman is die je kan vertrouwen!!! Hij bekeek mijn vloer en gaf het eerlijke advies dat mijn vloer er al mooi bij lag en geen behandeling nodig had. Hij vond het zonde van mijn investering. Ook al had hij een hele dag voor mijn vloer uitgetrokken, ik hoefde niets te betalen! Kortom als iemand in mijn omgeving op zoek is naar een vakman voor zijn/haar vloer, dan raad ik Iroko Parketvloeren aan. p.s. Welk onderhoudsmiddel moet ik ook alweer gebruiken?

Beste Fam, dank u wel en natuurlijk voor de mooie referentie het beste wat u kunt gebruiken is de conditioner 10% wit van het merk LEHA. Mocht u deze willen bestellen dan kan dat natuurlijk. Gr Erwin Iroko parketvloeren

Reactie geplaatst 22 dec 2011
  • Review door Arie, Almere
    Beoordeeld op 15 dec 2011
    Merbau parketvloer schuren en lakken, Almere
    Iroko parket komt alle afspraken na en levert vakwerk. Onze merbau vloer is opgeschuurd en 3x gelakt en ziet er weer als nieuw uit. Tevens zijn er enkele reparaties verricht. Nogmaals dank.
    (Bewerkt op 16 dec 2011)

Beste fam Graauw, Wij bedanken u voor de mooie referentie en wij wensen u hele fijne feestdagen toe en heel veel plezie in de nieuwe wonig en natuurlijk ook heel veel plezie van de door ons geschuurde vloer. Groetjes iroko parketvloer

Reactie geplaatst 16 dec 2011
  • Review door marte, Amsterdam
    Beoordeeld op 14 dec 2011
    schuren/olie
    aardige vakman. Prima werk verricht, de vloer is erg mooi geworden!

Beste Marte de Wit bedank voor de mooie referentie onderhoud voorschriften krijgt u per email toegestuurd ook u heel veel plezier met de vloer.

Reactie geplaatst 14 dec 2011
  • Review door Mark, Rotterdam
    Beoordeeld op 10 dec 2011
    parketvloer schuren en lakken
    Dennis heeft de vloer geschuurd en gelakt. Aardige en deskundige vakman, alle afspraken prima nagekomen en communicatie verliep prettig. Wij zijn zeer content over de dienstverlening.
    (Bewerkt op 14 dec 2011)

Beste fam, Ook Dennis is een vakman die bij ons nu 5 jaar in dienst is. Vaak vragen klanten of ik kom natuurlijk kan en gaat dat niet altijd. Wij vertrouwen ons personeel 1% dat ze hen werk goed en netjes afhandelen. heel veel plezie van de vloer.

Reactie geplaatst 14 dec 2011
  • Review door Mark, Den Haag
    Beoordeeld op 6 dec 2011
    Leggen lamelparket en ondervloer
    De vloer is prima gelegd en goed in de olie gezet, ook de onderhoudstips waren welkom. Bovendien was de samenwerking ook gezellig en wordt er goed meegedacht over plinten en droogloper etc. Bedankt!