InstallatieXL

InstallatieXL beoordelingen (48)

• Review door Erik Verseef, Doorn
    Beoordeeld op 17 sep 2026

Badkamer plaatsen of renoveren: Volledige renovatie; 9 m²

Hakim en zijn team leveren wat ze beloven. Onze badkamer is volledig gerenoveerd en het is echt een plaatje geworden (enige nadeel: de rest van ons huis steekt er een beetje 'sleets' bij af...) Afspraken worden nagekomen, afstemming werkt op een goede en prettige manier, het vakmanschap is van een uitzonderlijk hoog niveau en niet onbelangrijk de mannen zijn ook nog eens hele prettige kerels die ervoor zorgen dat je zo min mogelijk 'last' van ze hebt. Elke dag wordt de werkplek meer dan netjes achter gelaten. En over het arbeidsethos van de mannen kan je ook niets zeggen het zijn ongelooflijk harde werkers. Tip om de mannen gelukkig te krijgen, thee/koffie en vooral zoete versnapperingen (taartjes, koekjes etc gaan ze heel goed op ;-))
  • Review door Tamara, Amersfoort
    Beoordeeld op 8 sep 2026

Badkamer plaatsen of renoveren: Volledige renovatie; 12 m²

Wij zijn super tevreden met Hakim en zijn vakmanschap!!! Het team heeft van niks, iets geweldigs kunnen maken. Het was een berging met enkel alleen licht maar ze hebben de volledige renovatie en klus op zich genomen. De afwerking is echt uitstekend en voor alle volgende klussen zullen we zeker weer bij Hakim zijn!
  • Review door J.M. den Engelsman , Zeist
    Beoordeeld op 3 jun 2026

Badkamer plaatsen of renoveren: Volledige renovatie; 5 m²

Hakim is een vakman die luister tijdens het ontwerp en meedenkt over hoe het te maken zoals je wilt. Daarnaast is hij tijdens de verbouwing altijd bereikbaar en laat hij alle beslissingen over design via jou lopen. De hele verbouwing ging soepel, snel en het ziet er nu prachtig uit.
  • Review door Wesley , Nieuwegein
    Beoordeeld op 3 apr 2026

Badkamer plaatsen of renoveren: Nieuwe badkamer installatie; 6 m²

Hakim en zijn team hebben onze badkamer in Nieuwegein geheel verbouwd. Het eind resultaat is in één woord prachtig. In alles wordt meegedacht en de manier waarop er gewerkt wordt is vakmanschap ten top. Echt zoals het hoort. Daarnaast is verbouwen ingrijpend en wil je weten waar je aan toe bent om met een bedrijf in zee te gaan. Zoek niet verder qua planning altijd op tijd komen je geen klus voelen tussen nog 4 vier anderen en ouderwets vakmanschap afleveren is Installatiexl de juiste keuze. Petje af voor het team van Hakim en Hakim zelf. Dit is hoe het hoort. Hij is de eerste die ik bel voor een nieuw project.
  • Review door Dick Marijne , Nieuwegein
    Beoordeeld op 11 feb 2026

Badkamer plaatsen of renoveren: Het realiseren van een toilet op de...

Er was bij ons een probleem met de waterleiding naar de wc te krijgen . Maar Hakim en zijn mensen denken niet in problemen maar in oplossingen hebben dit echt keurig netjes opgelost . De hele klus is buitengewoon verlopen niks dan lof voor Hakim en zijn mensen . Speciale vermelding voor Arthur vakbekwaam en erg vriendelijk. InstalatieXL is een betrouwbare en prettig en vakkundig bedrijf om mee te werken.
  • Review door Leyla van Loveren, Nieuwegein
    Beoordeeld op 13 jan 2026

Badkamer plaatsen of renoveren: Volledige renovatie; 10 m²

Wij hebben InstallatieXL in eerste instantie ingeschakeld voor het plaatsen van onze badkamer en het toilet, inclusief tegelwerk, stucwerk, sanitair, leidingwerk en elektra. Gaandeweg hebben wij uiteindelijk vrijwel de hele woning door hen laten aanpakken: het volledige stucwerk, verlaagde plafonds op zowel de begane grond als de verdieping (inclusief spots en ledstrips), het bouwen van muurtjes en de standbouw voor de keuken. Het eindresultaat is prachtig geworden en boven verwachting. De mannen denken actief mee en komen met praktische oplossingen. Ze werken erg netjes, nauwkeurig en komen hun afspraken na. Daarnaast zijn zij ook heel vriendelijk en prettig in de omgang, wat de samenwerking extra fijn maakt. Wij hadden bovendien een strakke planning en dankzij hun flexibiliteit hebben zij ons geholpen om deze planning te halen. Dat gaf veel rust tijdens een intensieve verbouwing. Wij zijn oprecht zeer tevreden en voor een volgend project schakelen wij hen zonder twijfel opnieuw in!
  • Review door Gerard, Huizen
    Beoordeeld op 22 dec 2025

Toilet renovatie: 2 m²; Hangend

Verbouwing wc. Vooraf goed overleg, goede tijdsplanning (bleef hier ook zich aan houden). Oplevering vlot en helemaal volgens ons plan, ook kwalitatief zeer goed. Meedenkend en alternatief aandragend.
  • Review door Vera Zeegers, Hooglanderveen
    Beoordeeld op 30 okt 2025

Badkamer plaatsen of renoveren: Volledige renovatie; 10 m²

Wij hebben via Werkspot Hakim en zijn team ingehuurd voor een totale badkamerrenovatie, en we zijn enorm tevreden met het resultaat! Vanaf het eerste contact was de communicatie duidelijk en prettig. Hakim dacht goed mee over de indeling en materialen, en hield ons tijdens het hele proces goed op de hoogte. De mannen hebben hard gewerkt en alles tot in de puntjes afgewerkt. De badkamer ziet er nu luxe en modern uit, met een mooie, strakke afwerking. De samenwerking verliep soepel, afspraken werden netjes nagekomen en de prijs was eerlijk voor de kwaliteit die geleverd is. Kortom: wij kunnen Hakim en zijn team van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar vakmensen met oog voor detail en een professionele houding. Bedankt voor het prachtige resultaat!
  • Review door G.Plaggenburg, Huizen
    Beoordeeld op 29 okt 2025

Toilet renovatie: 2 m²; Hangend

Installatie XL heeft ons toilet gerenoveerd en we zijn ontzettend tevreden met het resultaat! De communicatie was duidelijk, afspraken werden perfect nagekomen en er werd netjes en vakkundig gewerkt. Alles is strak afgewerkt en ze lieten alles keurig schoon achter. Echt een professioneel bedrijf — wij raden Installatie XL van harte aan!"
  • Review door Wilna, De Bilt
    Beoordeeld op 26 okt 2025

Badkamer plaatsen of renoveren

Prijs. Allereerst bevatte de offerte een hele redelijke prijs. En met de kennis van nu, met de kwaliteit van het geleverde werk, is het een uitstekende prijs/kwaliteit gebleken. Er is geen meerwerk berekend. Dus wat geoffreerd wordt is wat je betaalt. Communicatie. We hadden elke dag overleg. Hakim kwam vaak 2 keer per dag langs om het werk te controleren en met ons te overleggen over voortgang of keuzes die er nog moesten worden gemaakt. Goeie suggesties tijdens het project. Na afloop is Hakim ook nog goed bereikbaar voor vragen. Groot vakmanschap. Er is prachtig getegeld, namelijk in verstek/haaks. Werksfeer. We hadden een hele prettige werkploeg in huis die bestond uit vriendelijke, zeer bescheiden mannen. Ze werken heel rustig. Zoals ook in een eerdere review was gemeld: zorg goed voor Hakim en zijn mannen! Een kleine moeite. Zet een Nespresso apparaat neer met een grote hoeveelheid cupjes en benodigdheden. Koekjes gaan er goed in. Vraag aan Hakim ons nummer en kom kijken.