Installatiebedrijf Wivapo

Installatiebedrijf Wivapo beoordelingen (33)

• Review door Hans, Puiflijk
    Beoordeeld op 15 sep 2018
    Airco split unit installeren
    Door omstandigheden niet begonnen op afgesproken tijdstip, helaas hierover geen communicatie.
  • Review door Robin, Oosterbeek
    Beoordeeld op 25 jul 2018
    Airco slaapkamer leveren en monteren
    Absoluut een aanrader! Ik heb veel extra werkzaamheden laten uitvoeren (plaatsen cv en gas aansluiting openhaard) dit alles is ondanks dat hij heel druk is uitstekend uitgevoerd en qua tijd paste hij zich ook heel flexibel aan aan alle andere mensen die bij ons aan het werk zijn.
  • Review door Mariette, Gorinchem
    Beoordeeld op 19 jul 2018
    Monosplit airco op zolder plaatsen
    Enige tijd geleden heeft William van Pommeren een airco (Midea mission WF-27 inverter) op onze zolderkamer geplaatst. Dit heeft hij binnen een week perfect gedaan; hij werkt hard, is een vakman en komt alle afspraken na. De geplaatste airco verricht in deze warme periode prima zijn werk. Hij is zeer stil en koelt ook de naastliggende zolderkamer nog aardig goed als we de tussendeur openlaten. Kortom: zowel vakman als product bevelen wij van harte aan.
  • Review door Ted, Arnhem
    Beoordeeld op 6 jun 2018
    Airco plaatsen op zolder met buitenunit op dakkapel.
    William heeft goed werk geleverd, harde werker en levert wat hij beloofd. Bewust even gewacht met de review, we hebben de Midea airco nu iets meer dan een week in gebruik en het geheel werkt perfect. (de WiFi module is erg handig!) Wij kloppen in de toekomst nog vaker aan bij Wivapo.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Oosterbeek
    Beoordeeld op 27 jan 2018
    CV ketel vervangen
    William levert netjes werk. Hij kwam eerst kijken naar de klus gaf een goede prijsopgave. Ook al kwamen er wat kleine 'extratjes' bij (o.a. verplaatsen van het expansievat) dit was geen enkel probleem. Ik ben blij met het resultaat en zou hem volgende keer weer inschakelen.
  • Review door Colin, Arnhem
    Beoordeeld op 16 jan 2018
    CV onderhoud + waterzijdig inregelen radiatoren
    Goed werk geleverd volgens afspraak. In tegenstelling tot andere vaklui loopt de communicatie erg soepel.
  • Review door Jeffrey, Arnhem
    Beoordeeld op 24 dec 2017
    Airco aansluiten
    Supersnelle reactie gekregen op mijn aanvraag. De klus samen doorgesproken en snel vakkundig uitgevoerd. Aardige man, harde werker en gevoel voor humor. Zeker een aanrader.
  • Review door Arjan, Nijmegen
    Beoordeeld op 21 dec 2017
    Repareren en/of vervangen van 25 jaar oude VR ketel door nieuwe(re) VR
    Mijn verwarmingsketel is vervangen door Wivapo. De oude was 26 jaar oud en begon kuren te vertonen. Aangezien ik persé een VR-ketel terug moest hangen, heb ik zelf een vrij nieuwe tweedehands ketel gekocht via marktplaats. Dit was geen probleem voor Wivapo, terwijl sommige grote installatiebedrijven dit compleet weigerden. Na het eerste contact via werkspot hebben we telefonisch contact gehad en dat was goed. Heldere communicatie, duidelijk over de (all-in) prijs en goede adviezen m.b.t. de aanschaf van de tweedehands ketel. Alles bij elkaar erg tevreden over de verleende dienstverlening.