Installatiebedrijf Kamp

Installatiebedrijf Kamp beoordelingen (150)

• Review door Jorg, Rotterdam
    Beoordeeld op 21 mrt 2019

Badkamer: Complete renovatie; 9 m2

Erwin Kamp heeft onze badkamer gerenoveerd en wij zijn zeer tevreden!!
  • Review door Rene, Zwijndrecht
    Beoordeeld op 9 mrt 2019

Badkamer: Complete renovatie; 5 m2

Uitstekende ervaring met Erwin en zijn maten. Ze hebben onze badkamer uitstekend gerenoveerd en de communicatie was heel goed. Betrouwbare mannen. Een aanrader dus.
  • Review door Sebastiaan, Rotterdam
    Beoordeeld op 28 feb 2019

Vloerverwarming

Installatiebedrijf Kamp heeft bij mij de vloervewarmimg en snel en netjes geplaatst. De dek vloer ligt er ook goed in . Nu afwachten wat het resultaat is als de verwarming gaat draaien. Heb er iig alle vertrouwen in en ben tot nu toe blij met het resultaat
  • Review door stephanie, Hendrik-Ido-Ambacht
    Beoordeeld op 28 feb 2019

Badkamer en toilet renovatie

Ze denken goed mee, leveren netjes werk af. Hadden de badkamer en toilet van te voren niet gezien omdat we gingen verhuizen maar deden nergens moeilijk over of ineens een andere prijs. Kwamen netjes op de eerste dag. Enige min puntje vonden we de hoeveelheid spullen die ze mee hadden waardoor de halve woonkamer vol stond, wij hadden het geluk dat het huis leeg was maar moesten ook door, dachten dan wel weer mee. Zeker aan te raden! Tegelzetters echte vakmannen
  • Review door Lisette, Spijkenisse
    Beoordeeld op 13 feb 2019

Badkamer afbreken en opnieuw instaleren

Super snelle reactie na het plaatsen van de klus.....helaas nog niet uit kunnen voeren door gezeur met de verzekering maar zodra dat rond is weet ik Erwin zeker te vinden! Na een dag al een bezoek en dezelfde avond nog de offerte! Top mannen!
  • Review door Bertus, Hoogvliet Rotterdam
    Beoordeeld op 18 jan 2019

Badkamer: Complete renovatie, Vervangen meubels, Vervangen sanitair...

Super tevreden over de renovatie van onze badkamer. Alles was tot op de puntjes geregeld, duidelijk in afspraken en in tijd over hoelang ze er over zouden doen. Harde werkers mogen soms wel eens de tijd nemen voor een bakkie koffie of iets fris. Zeker een aanbeveling !
  • Review door Tim, Rotterdam
    Beoordeeld op 8 jan 2019

Badkamer: Complete renovatie, Vervangen sanitair; 7 m2

Wat een welhaast ongelovige ervaring hebben wij genoten met dit bedrijf en zijn samenwerkende partner Moosa Bouw. Na posting van de klus werd vrij snel de locatie bezocht. Kort hierna een duidelijke offerte op schrift die in ieder opzicht redelijk was qua beschrijving en prijs. Vervolgens een duidelijke afspraak gemaakt wie waar verantwoordelijk voor was ten aanzien van materialen en uitvoering. Vervolgens op de dag zelf was een team ter plaatse om stipt 07.30 uur en geloof het of niet. Na 10 dagen had men een compleet uitgewoonde keuken, badkamer en toilet van een appartement omgevormd tot een vijf sterren appartement. Erwin heeft een goede samenwerking met Mossa bouw. ZIj werken op hun beurt weer samen met anderen waaronder een team van zeer ervaren tegelaars. Er is ook een wakend oog voor details en advies. Dit was eigenlijk de eerste verhouwing die ik zonder zorgen heb doorlopen. Tevens ook het enige adres waar de aangenomen prijs de prijs is en blijft. Een absolute aanrader.
    Beoordeeld op 23 dec 2018

Badkamer: Complete renovatie; 4 m2

We zijn heel tevreden over onze nieuwe badkamer en toilet. De werkzaamheden duurden iets langer dan gepland, maar alles is precies naar onze wens en steeds in overleg geplaatst. Vriendelijk, snelle reacties bij vragen en goed meegedacht.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Capelle aan den IJssel
    Beoordeeld op 15 dec 2018

Badkamer: Complete renovatie; 6 m2

Erwin is een fijne vent, die zijn werk (het slopen en verleggen van leidingwerk in onze badkamer en toilet en installeren van de vloerverwarming) goed heeft uitgevoerd. Hij heeft netjes alles in overleg gedaan. En komt zijn afspraken na. Een aanrader. 👍🏻
  • Review door Vincent, Stolwijk
    Beoordeeld op 12 dec 2018

plaatsen van 80m2 vloerverwarming

Deze vakman is een aanrader. Vol humor en toch het werk serieus nemen, meedenken en eerlijk. Hij heeft bij mij mijn vloerverwarming geplaatst en via hem is de vloer direct aangesmeerd met zand en cement. Een mooie combideal voor een leuk prijsje. Aanrader dus!