Infrabouwwerken BV

Infrabouwwerken BV beoordelingen (114)

• Review door Ed, Alphen aan den Rijn
    Beoordeeld op 10 mrt 2012
    Verhuizen binnen onze buurt
    De heren hebben perfect werk geleverd geheel conform afspraak. Ze waren ruim op tijd. Harde en vriendelijke werkers. We waren in 5 uur over voor een verhuizing van een gezin met 3 personen, netjes verzorgd met montage en demontage waar nodig. We hebben ervaring met internationale verhuizingen maar deze heren zijn beter dan de service die je krijgt met de grote internationale verhuizers!
  • Review door Roberto, Leidschendam
    Beoordeeld op 7 feb 2012
    4eethoek stoelen halen en brengen
    ik had een advertentie geplaats en kreeg een bod van dit bedrijf ik ben akkoord gegaan super bedrijf normale betaalbare prijs heel erg vriendelijke man kwam ze afspraken perfect na volgende dag al had ik me stoelen volgende keer neem ik deze zeker weer bedankt ga zo door super
  • Review door Appco Group, Amsterdam
    Beoordeeld op 28 nov 2011
    Transport Den Bosch - Arnhem
    Goede prijs-kwaliteitverhouding. Vriendelijke verhuizers die ons erg goed hebben geholpen. Het extra werk dat we hadden, was geen enkel probleem en werd netjes aan de hand van een uurprijs doorberekend.
  • Review door Marjon, Voorburg
    Beoordeeld op 17 nov 2011
    Verhuizen Wasmachine+droger en aantal meubels
    Twee keurige heren kwamen zoals afgesproken de spullen verhuizen. Alles is heel netjes gedaan.
    Beoordeeld op 5 nov 2011
    Muurtje stuken
    Zeer vakkundig voor een zeer correcte prijs
  • Review door Remco, Hellevoetsluis
    Beoordeeld op 31 okt 2011
    Verhuizen inboedel van Spijkenisse naar Hellevoetsluis
    Geweldige ervaring met dit bedrijf. Ik moet eerlijk zeggen dat ik een beetje sceptisch was toen ik het eerste contact legde en de andere referenties las over Poolse / Roemeense werklui, maar werd helemaal weg genomen door Floor (eigenaar) en zijn mannen. Wij hadden vorige week een verhuizing van Spijkenisse naar Hellevoetsluis en de mannen waren op de afgesproken tijd (ok... 10 minuutjes te laat, door file) met een flinke vrachtwagen aanwezig. Twee keurige, denk Roemeense of Poolse mannen, waarvan één het woord deed maar beiden goed Engels spraken, liepen met mijn vrouw een rondje, wilden niet eens een kopje koffie maar wilden meteen van start. Ik had ook nog drie helpers en al met al stond alles binnen anderhalf uur in de vrachtwagen. De mannen ginen supervoorzichtig met alle meubels om (vooral met de babykamer meubels, waren wit) en als ze toch eens ergens wat tegenaan stootte (want dit gebeurt ALTIJD, bij ELK verhuisbedrijf), inspecteerden ze ook echt meteen oprecht en bezorgd of er schade was. In het oude pand lag vloerbedekking en één belletje naar Floor was genoeg; al de vloerbedekking (100m2) werd meteen door de mannen in de vrachtwagen afgevoerd voor een zeer schappelijke extra €20,- (zijn de kosten die hij bij Sita kwijt is voor lozing). Ook bij het uitladen werd er weer zeer voorzichtig met de spullen, en de net gewitte muren en plafonds, omgegaan. De prijs-kwaliteit was geweldig, wij hebben nu al onze vriendenkring laten weten hun volgende verhuizing via Floor en de mannen te regelen! Remco & Karin Vrieze Hellevoetsluis
  • Review door Nancy, Amersfoort
    Beoordeeld op 28 okt 2011
    Boekenkast verhuizen
    lastige opdracht (vlgs mijn verhuizers zou het niet lukken), maar slim, goed en op tijd uitgevoerd. Erg bedankt.