Infrabouwwerken BV

Infrabouwwerken BV beoordelingen (114)

• Review door M. de Haan, Amersfoort
    Beoordeeld op 13 okt 2011
    Aangeboden: 60m2 stuken
    Dank voor de goede service! De muren zijn echt strak geworden. Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. De volgende keer zal ik jullie zeker weer benaderen. Groet, Marco
  • Review door Anika, Amersfoort
    Beoordeeld op 21 sep 2011
    Stuccen gehele woning
    Floor en zijn mannen hebben onze gehele woning gestuct! De mannen waren erg flexibel, en werken zelfs in het weekend of 's avonds door. Hele aardige stuccers met zorg voor hun werk. Wel maken ze er een troepje van, dus ik raad aan om de grond goed af te dekken voordat zij beginnen. We zijn zeer tevreden met het eindresultaat. Prachtige muren voor een hele goede prijs. Een aanrader dus...Dank je wel!
  • Review door leon.backus@gmail.com, Zeist
    Beoordeeld op 12 aug 2011
    2 wasmachines verplaatsen
    De opdracht is keurig stipt en snel uitgevoerd. De mannen spraken perfect Engels en waren zeer beleefd. Alle lof!
  • Review door L., Huizen
    Beoordeeld op 2 aug 2011
    enkele spullen verhuizen
    goed en korrekt uitgevoerd.
  • Review door Jan, Deurne
    Beoordeeld op 24 jul 2011
    verhuizen
    Ik vond het Klasse hoe ze me behandeld hebben zou ze zo aanbevelen bij die willen gaan verhuizen
  • Review door Yvette, Bussum
    Beoordeeld op 7 jul 2011
    verhuizennaar opslag
    Echt perfect verzorgd. Goede ruim vrachtwagen en 2 fijne heren die verhuizen. Netjes, vriendelijk en voorzichtig met de spullen. Een volgende verhuizing zeker weer met deze partij en ik kan ze iedereen aanraden !
  • Review door Herman, Amersfoort
    Beoordeeld op 1 jul 2011
    2 muurtjes stuken
    Proffesioneel werk, snel en met een zeer strak en mooie eindresultaat voor een redelijke prijs. Ik ben een uiterst tevreden klant !
  • Review door Marco, Amersfoort
    Beoordeeld op 1 jul 2011
    Verhuizing wasmachine en droger
    Op het gewenste moment en vakkundig uitgevoerd. Helemaal prima.