Infrabouwwerken BV

Infrabouwwerken BV beoordelingen (114)

• Review door Sofie, Leiden
    Beoordeeld op 22 jun 2011
    Verhuizen op 30 mei
    Wij hebben heel goede ervaringen met infrabouwwerken. De mannen kwamen op tijd, werkte heel hard. Niets was teveel. Zelfs de kast waarvan wij dachten dat hij niet heel naar buiten kon komen is op creatieve wijze verhuisd. Een aanrader!! En heel goede prijs/kwaliteit verhouding!
  • Review door Anna, Zwaagdijk-West
    Beoordeeld op 20 jun 2011
    Verhuizen naar Oslo
    De meubel stukken waren netjes verplaatst. Maar het ging veel te ver uit budget! Eerst was er sprake van 1.300, toen werd het snel 1950 ALLES INCLUSIEF. Maar toen Floor Drost eens ter plekke was kwamen er op eens meer kosten bij! De situatie waar ik zelf niet bij kon zijn werd in mijn ogen misbruikt en moest mijn vriend die niks te maken had met het verhuizing nog meer bij betalen. Een grote grote min hiervoor!
    (Bewerkt op 20 jun 2011)

Het werk werd uitgevoerd op basis van vaste kosten voor de rit ( € 785,) en aparte kosten voor de veerboot van Duitsland naar Oslo. Opdrachtgeefster heeft de offerte van de Ferry-kosten van te voren ontvangen -om geen discussies achteraf te krijgen- en akkoord gegeven voor deze trip. Haar man heeft zelfs de rekening voor haar betaald. Dat opdrachtgeefster haar nieuwe vriend ook mee laat betalen, is haar eigen beslissing. Daarbij verzuimde opdrachtgeefster de douane-documenten op te maken die voor Noorwegen noodzakelijk zijn. De uitvoer en invoer hebben wij voor haar moeten verzorgen, anders kom je Noorwegen niet in. Daarbij hebben wij een extra rit in Noorwegen voor opdrachtgeefster verzorgd die niet in de offerte stond. Dat daarvoor €50, extra wordt berekend is niet meer dan billijk.

Reactie geplaatst 20 jun 2011
  • Review door Dirk Jan, Benthuizen
    Beoordeeld op 9 jun 2011
    Verhuizing van vooral grotere (meubel)stukken op 16 mei
    Opdracht geheel volgens verwachting uitgevoerd. Het ging om het verhuizen van grote stukken. Indien nodig had Floor Drost die dingen ook nog door een sleutelgat kunnen brengen. Niets dan lof!
  • Review door jeannette, Zoetermeer
    Beoordeeld op 28 apr 2011
    verplaatsen zware kasten
    een geweldige ervaring, nog nooit ben ik zulke goede vakmensen tegen gekomen!! zelfs een paniek vogel als ik ben hebben ze me uitstekend geholpen, (ook met mijn angst) alles verplaats en zelfs dingen aangesloten, veel meer gedaan dan ik had opgegeven!! en snel ook nog mannen met het hart o de juiste plaats en zeer vakkundig dus, als ik ooit nog een klus heb dan zal ik ze zeker weer vragen en aanbevelen bij anderen hierbij dank jullie wel voor het werk en het begrip!!! topklasse...........en dat voor een zeer lage prijs dank dank dank ga zo door !! eigenlijk kan ik je de hemel inprijzen maar das weer overdreven..............UITMUNTEND!!!
  • Review door Tony, Amersfoort
    Beoordeeld op 16 apr 2011
    koelkast vervoer
    prima geregeld en zeer flexibel top!
  • Review door Joost, Rijswijk
    Beoordeeld op 28 mrt 2011
    Verhuizing Rijswijk - Den Haag
    Prima verhuizing. Flexibel toen ik me realiseerde dat het aflever-adres wel wat onhandig lag. Dacht direct mee en kwam met een oplossing. Werkten hard door en in twee uurtjes geklaard.
    Beoordeeld op 1 mrt 2011
    Verhuizen eind februari
    Zeer goed, flexibel en gewoon ok.
  • Review door Michel, Amsterdam
    Beoordeeld op 9 jan 2011
    Transport meubelen uit Zuid Zwitserland - volledig flexibele data
    Ik snap eerlijk gezegd niet hoe Floor zulke positieve reacties heeft op Werkspot. Schrijft hij deze zelf? Door deze hoge cijfers ben ik tot mijn spijt met hem in zee gegaan. Mijn ervaring met Floor zijn helaas bedroevend slecht gebleken. Het ging om een transport waarbij we zeer flexibel waren met de datum. Floor heeft die flexibiliteit kennelijk opgevat als een vrijbrief om niet een van zijn afspraken na te komen: - hij heeft van de ruim 10x dat hij beloofd heeft om contact met me op te nemen, me geen enkele keer teruggebeld. - de verhuisdatum is 4x verplaatst en telkens moest ik op de verhuisdatum zelf Floor bellen om te vragen wat er aan de hand was, waarna een onovertuigend excuus volgde. Een kleine opsomming van de gang van zaken: - De eerste datum waarop het transport plaats zou vinden was 14 december. Floor zou een bevestiging sturen dat het transport plaats zou vinden. Op 14 december zelf had ik nog steeds niks gehoord en heb ik zelf gebeld. Het transport was om vage redenen uitgesteld. Hij zou me laten weten wanneer het wel doorging. ben nooit teruggebeld. - Voor kerst heb ik Floor nog maar een keer gebeld en nu zou het transport op 27 dec. plaatsvinden. Hij zou nog contact met me opnemen. Is nooit gebeurd. - Op 26 dec. heb ik Floor gebeld, maar kreeg geen gehoor. - Op 27 dec. heb ik Floor wederom gebeld en kreeg ik een verhaal dat de vrachtwagen vaststond in Limburg maar waarschijnlijk de volgende dag door zou rijden, zodat het transport op 28 dec. plaats kon vinden. Ik heb niks meer van Floor gehoord. - Op 29 dec. heb ik Floor wederom gebeld wegens gebrek aan bericht. Het transport zou nu op 4 januari plaatsvinden. - Over de komende dagen heeft mijn vrouw hem een dagelijks enkele keren geprobeerd te bereiken. Twee keer heeft ze hem te pakken gekregen, maar zou hij even checken hoe het ervoor stond en terugbellen, wat nooit gebeurde. - De dag voor het transport heb ik Floor weer gebeld en kreeg telkens z'n voicemail. Op een gegeven moment heb ik van de telefoon van een collega gebeld en werd er direct opgenomen. Ik kreeg een vaag verhaal dat hij zijn simkaart in Spanje was kwijtgeraakt en dat hij daarom de laatste dagen zo moeilijk bereikbaar was, maar dat het transport hoogstwaarschijnlijk gewoon plaats zou vinden. Hij zou me terugbellen. - Tot op heden heb ik niks meer van Floor vernomen en wil ik ook nooit meer wat van hem weten. Flexibiliteit betekent dat je een flexibel bent in de afspraak die je maakt (bijv. transportdatum). Als de afspraak eenmaal gemaakt is hoor je daar niet telkens op terug te komen. Flexibiliteit is geen vrijbrief om je afspraken niet na te komen en nooit terug te bellen. Ik raad iedereen die een betrouwbare partner nodig heeft om geen zaken te doen met Floor. In dit geval was goedkoop duurkoop. We moeten het transport nu voor ongeveer 4x zoveel last-minute uit laten voeren omdat de meubelen inmiddels 2 maanden later wel urgent nodig hebben (ook ivm geboorte van onze dochter). Als toppunt lees ik nu net de reactie van de vakman (die nu wel direct reageert!): "Zelfs ons aanbod om e.e.a. op 7 januari uit te voeren -de chauffeur stond al in Zwitserland- was niet bespreekbaar." Grappig, hoe is dat aanbod dan gedaan? U heeft mij of mijn vrouw nooit meer na 4 januari gesproken, gemailed of op wat voor manier dan ook benaderd. Nog zoiets: Het transport moest ergens tussen december en februari plaatsvinden??? Zoiets is nooit gecommuniceerd. Sterker nog, we hebben tot 3x toe een afspraak gemaakt dat het transport plaats zou vinden voor het einde van het jaar, maar u bent 3x die afspraak niet nagekomen. Wees gewaarschuwd...

Heel bijzonder deze reactie. Opdrachtgever gaf bij opdracht aan dat de meubels op retourvracht konden worden opgehaald. Ergens tussen december 2 en februari 2. Achteraf bleek het geheel anders te zijn; wegens een bevalling van mevrouw MOEST alles in de Kerstvakantie gedaan worden. Ondanks inspanningen van onze kant, waren de mensen niet op andere gedachten te brengen. Zelfs ons aanbod om e.e.a. op 7 januari uit te voeren -de chauffeur stond al in Zwitserland- was niet bespreekbaar. Dan houdt het voor ons op. Dat de opdrachtgever op deze manier zijn of haar frustratie wil uitten, laten wij voor zijn rekening. Het zal ongetwijfeld een zware bevalling zijn geweest.

Reactie geplaatst 9 jan 2011
  • Review door N., Maastricht
    Beoordeeld op 7 jan 2011
    Hulp bij inladen van 1 pers inboedel (1 hoog) in vrachtwagen
    Goed bereikbaar, harde werkers (en letten goed op dat ze je spullen netjes hanteren) en keurige factuur! Ben erg tevreden, de verhuizing was binnen het uur klaar.