Infrabouwwerken BV

Infrabouwwerken BV beoordelingen (114)

• Review door Werkspot-gebruiker uit Amersfoort
    Beoordeeld op 17 dec 2012
    Bankstel vervoeren
    Moest 2 bankstellen vervoeren. Prima service en ook nog alle geduld van de wereld.
  • Review door Paulien, Zeewolde
    Beoordeeld op 9 dec 2012
    Apeldoorn-Amersfoort-Apeldoorn
    Heel goed werk geleverd! Ondanks het slechte weer zijn de meubels van mijn overleden vader verhuisd door Infrabouwwerken! Bedankt!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Den Haag
    Beoordeeld op 14 okt 2012
  • Review door Judith, Amsterdam
    Beoordeeld op 11 sep 2012
    Internationale verhuizing Parijs-Amsterdam
    Mijn verhuizing is prettig en soepel verlopen dankzij Infrabouwwerken BV, voor een goede prijs. Inventief als hij is, introduceerde hij 'blok en touw'-verhuizen in Parijs (waarbij zijn armspieren als 'blok' fungeerden!), wat veel traplopen (3e étage, geen lift) scheelde. Vooraf had de (mail-)communicatie tav het contract iets beter gekund, maar evt twijfels bleken volledig ongegrond. Ik kan Floor's vlotte, betrouwbare, goede en prettige service van harte aanbevelen! En het meerijden in de bus naar NL was ook nog gezellig (en handig natuurlijk).
  • Review door karen, Blaricum
    Beoordeeld op 16 aug 2012
    Inboedel verhuizing van Belgie naar NL
    Uitstekende service, heldere afspraken en vriendelijke mensen. Met Floor kan je goed zaken doen. Geen gemopper en heel flexibel. Bleek dat ik een grotere verhuiswagen nodig had dan in eerste instantie gedacht en ook dat kon, op dezelfde dag! Ik raad Infrabouwwerken van harte aan!
  • Review door Marc, Amersfoort
    Beoordeeld op 17 apr 2012
    All-In verhuizing gezin
    Floor en zijn team hebben een zeer goede job geleverd, te weten een verhuizing inclusief tussenopslag. Volgende keer weer Floor en zijn mensen alhoewel ik hoop dat dit nog even duurt ;-). Redenen waarom we zo tevreden zijn: Goede prijs Afspraken nagekomen Zelfs de tijdelijke huisvesting van ons gezin weten te verzorgen Fijne mensen om mee te werken We waren sneller verhuisd dan in de planning stond Team, nogmaals bedankt!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Leusden
    Beoordeeld op 8 apr 2012
  • Review door Olaf, Amsterdam
    Beoordeeld op 6 apr 2012
    Vervoer scooter van Maastricht naar Amsterdam
    Goed contact, goede afspraken, als ik nog een keer een transport klus heb bel ik hem weer. Aanrader.