IN DE GROENE HOEK

IN DE GROENE HOEK beoordelingen (120)

• Review door Jan, Tilburg
    Beoordeeld op 8 sep 2016

Boom (Esdoorn) rooien. Gateinde wegfrezen. takken enz. afvoeren (ha...

Michiel is een vakman en daarnaast een "toffe" kerel. Kwam keurig op tijd en heeft de klus zeer goed uitgevoerd. Hij heeft aan enkele woorden genoeg om te begrijpen wat je bedoeld, is zeer flexibel en een harde werker (ondanks de hoge temperatuur ,27 graden). Hij geeft ook duidelijk aan of hij de klus kan klaren en in welk tijdsbestek. Michel, ik ben blij dat ik je via werkspot heb gevonden. Jammer dat ik geen grote bomen meer heb !!! Nogmaals, Michel is een man aardige kerel die ik zeer aanbeveel. J.C.Broers
  • Review door Niels, Tilburg
    Beoordeeld op 7 sep 2016

Herontwerp en -inrichting stadsvoortuin (5x5)

Goed geluisterd naar onze wensen en prima uitgevoerd. Fijne, relaxte, rustige man.
  • Review door Tina, Breda
    Beoordeeld op 1 sep 2016

Snoeien pruimenboom in najaar

Kundige, sympathieke man. Heeft de klus snel geklaard. Doet wat het beste is voor - in ons geval - de boom, maar vroeg ook naar eventuele wensen van ons. Helemaal tevreden!
  • Review door Bart, Best
    Beoordeeld op 17 aug 2016

tuinpoortje en een schuttingdeel plaatsen

Klus netjes geklaard
  • Review door Michael, Eindhoven
    Beoordeeld op 30 jul 2016

Tuinstenen vervangen door gras +/- 20m2

Hele fijne vakman die flexibel is, goede materialen gebruikt, niet duur is en zijn afspraken nakomt. Van harte aan te bevelen voor iedere tuinklus!
  • Review door Kim, Tilburg
    Beoordeeld op 28 jul 2016

Coniferenhaag verwijderen

Binnen zeer korte termijn konden ze mijn coniferen haag verwijderen en afvoeren. Volgens afspraak waren ze hier op tijd. De haag is vakkundig en snel verwijderd. Tevens is alles netjes opgeruimd. Zeer tevreden ook over prijs kwaliteit verhouding en vriendelijk. Ik zou hier in het vervolg weer gebruik van maken.
  • Review door Ching, Eindhoven
    Beoordeeld op 22 jul 2016

plaatsen 2 x 3 meter houtenbloemen/plantenbak ter vervanging van be...

Komt de afspraken goed na, wij zijn erg tevreden met de bloembakken. Veel goede reacties gekregen. Super bedankt, Michiel !! Helaas begon de bakken al na een half jaar scheuren te vertonen, Michiel weigerde iets aan te doen. Bakken heeft ons letterlijk bakken met geld gekost. Nu worden we in de steek gelaten. Geen service achteraf, geen aanrader!!!
    (Bewerkt op 2 apr 2019)
  • Review door Michael, Breda
    Beoordeeld op 18 jul 2016

Bomen en gazon weghalen; kunstgras er in

Michiel is een hele aangename kerel om mee te werken. Vriendelijk in de communicatie en hij levert uitstekend werk. Hij heeft bij ons de achtertuin een facelift gegeven. Oude bomen verwijderd, kunstgras gelegd en een bank/platenbak gebouwd. We zijn er erg blij mee.
  • Review door Monique, Tilburg
    Beoordeeld op 18 jul 2016

Bestraten tuin 16m2

Aanleg verhoogd terras: De klus is prima uitgevoerd. In een halve dag was het klaar. En ook nog op zeer korte termijn. Bedankt!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Tilburg
    Beoordeeld op 11 jul 2016

Kunstgras leggen (7m2)

Michiel heeft heel netjes het kunstgras gelegd, er rekening mee houdend dat er een trampoline op kwam te staan. Vooraf is hij komen kijken hoe mijn tuin eruit zag en goed gevraagd wat mijn wensen waren.