Monteur was 1 uur te laat. Zonder verdere uitleg is hij begonnen aan de klus. Vind ik wat vreemd en niet klantvriendelijk.
Verder zeer tevreden over uitvoering. Zeer netjes en keurig werk afgeleverd.
Ben erg tevreden met de snelle service. Binnen drie dagen kon ik geholpen worden. Verwarming was erg snel gemaakt en de aansluiting van de wasmachine vakkundig aangelegd.
Ben zeer tevreden over de services die I.R.I services mij geboden heeft,de extra kraan is perfect aangesloten en de vervanging van een normale wandcontactdoos naar een geaarde wandcontactdoos is goed verlopen ondanks het moeilijk was om een aarddraad te vinden
Ben zeer blij met het resultaat,I.R.I Services gat zeer proffesioneel te werk
Fijne man,
snel met opnemen telefoon, zelfs op een zondag en kon me nog in zijn schema ertussen proppen ondanks dat ik een last-minute klus had. Heeft netjes zijn werk geleverd. Erg tevreden, een echte vakman.
Positieve ervaring. Kon snel langskomen om op locatie nog even mee te denken wat tot een betere en slimmere oplossing resulteerde, op basis daarvan de offerte gekregen. Netjes op tijd en volgens afspraak. Werkzaamheden konden ook op korte termijn uitgevoerd worden, was door IRI goed gecoördineerd met de betonboorder bijv. Verder vooral ook netjes gewerkt en met goed overleg. Nadien alles ook afgevoerd. Kortom; zeer tevreden/aanrader!