HVB Schoonmaak- & Onderhoudsbedrijf

HVB Schoonmaak- & Onderhoudsbedrijf beoordelingen (243)

• Review door Simon, Zoetermeer
    Beoordeeld op 7 nov 2019
    Dak of dakgoot repareren: 1 m2; Dak, Dak en dakgoot; Circa 6 dakpan...
    Harry was erg professioneel, vakbekwaam, communicatie was duidelijk en alles ging vooraf in overleg dus geen verrassingen achteraf. Zonder enige twijfel heb ik HVB al aangeraden aan een directe collega. Minpunten: Niets, ga zo door!
  • Review door Kim, Rotterdam
    Beoordeeld op 1 nov 2019
    Dak of dakgoot repareren: Dak; Reparaties
    Erg goed. Kwam dezelfde dag nog langs voor de inspectie en gelijk de volgende week voor de daadwerkelijke werkzaamheden. Heel makkelijk te bereiken, vriendelijk contact en heldere uitleg. Uiteindelijke bedrag precies zoals verwacht uit offerte.
  • Review door Bert, Capelle aan den IJssel
    Beoordeeld op 31 okt 2019
    Dak of dakgoot repareren: Dak; Reparaties
    Snelle reactie, duidelijke communicatie en netjes gewerkt. Alles vooraf besproken voordat werk werd uitgevoerd. Kortom Harry is een betrouwbare vakman.
  • Review door Marja, Rhoon
    Beoordeeld op 26 okt 2019
    Dak of dakgoot repareren: 30 m2; Dak; Reparaties
    Snelle reactie, snel een afspraak ingepland en de lekkage goed gerepareerd. Er bleek nog een probleem te zijn met het dak en ook daar heeft hij deskundig advies over gegeven en het snel en goed gerepareerd voor een schappelijke prijs. De commincatie was heel goed en we hebben steeds hele goede terugkoppeling gekregen. Heel tevreden. Goed vakmanschap.
  • Review door Andrë, Capelle aan den IJssel
    Beoordeeld op 14 okt 2019
    Dak of dakgoot repareren: Dak; Reparaties
    Snelle reactie, steeds helder in de mogelijkheden en prijs. Servicegericht en flexibel.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Barendrecht
    Beoordeeld op 12 okt 2019
    Schoorsteen inspectie en evt renovatie : 8 m hoog
    Snelle reactie, en goede duidelijke uitleg gekregen, wat wel en niet noodzakelijk was. Geen opdringerige poging om extra werk te verkopen, maar degelijk advies. Houd zich prima aan gemaakte afspraken, en communiceert alles netjes. Mochten wij weer iets nodig hebben gaan wij zeker weer terug bij deze vakman !