HVB Schoonmaak- & Onderhoudsbedrijf

HVB Schoonmaak- & Onderhoudsbedrijf beoordelingen (243)

• Review door Werkspot-gebruiker uit Ridderkerk
    Beoordeeld op 4 jul 2020
    Dak of dakgoot repareren: Dakgoten; Reparaties
    Super snelle reactie na plaatsing van mijn bericht op Werkspot. Goed werk afgeleverd. Ik kan dit bedrijf aan iedereen aanraden.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Pijnacker
    Beoordeeld op 26 jun 2020
    Dak of dakgoot repareren: Dak; Regulier onderhoud
    Ik had 3 bedrijven laten komen voor een inspectie. Gekozen voor HVB. Communiceert helder, maakt foto's van het dak met stukje tuin, zodat je weet dat ze bij jou zijn gemaakt en is vriendelijk. Mijn dak kan er weer tegen.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Vlist
    Beoordeeld op 9 jun 2020
    Dak of dakgoot repareren: Dak; Reparaties
    Bleek maar een kleinigheidje en makkelijk verholpen. Wel een toekomstig noodzakelijke klus gespot, maar Harry is erg vriendelijk en geeft duidelijk uitleg onderbouwd met foto's en kon gelijk een offerte voor komende klus geven.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Barendrecht
    Beoordeeld op 29 mei 2020
    Dak of dakgoot repareren: 1 m2; Dakgoten; Reparaties
    Duidelijke uitleg gekregen over de reparatie die nodig was aan onze dakgoot. Na de uitvoering kreeg ik foto's te zien van het resultaat, opnieuw met uitleg. De communicatie verliep prettig, de vakman was snel beschikbaar, de klus snel geklaard. Al met al de indruk gekregen dat HVB een betrouwbaar vakman is.
  • Review door Bert, Oud-Beijerland
    Beoordeeld op 19 mei 2020
    Dak of dakgoot repareren: Dak; Reparaties
    Keurig op tijd en netjes werk geleverd. Hield zich aan de afgesproken prijs zonder onverwachte kosten. Als ik in de toekomst nog een keer een reparatie aan mijn dak heb, zal ik zeker deze firma bellen.