HVB Schoonmaak- & Onderhoudsbedrijf

HVB Schoonmaak- & Onderhoudsbedrijf beoordelingen (243)

• Review door Robin, Rotterdam
    Beoordeeld op 30 mei 2021
    Dak of dakgoot repareren: 3 m2; Dak, Dan van woning & schuurtje; Co...
    Super fijn geholpen door Harry (en zijn team). Na een op zeer korte termijn geplande inspectie, een vrijblijvende offerte mogen ontvangen. Vervolgens snel de klus ingepland en afgerond, toppers!
  • Review door jos, Dinteloord
    Beoordeeld op 27 apr 2021
    Dak of dakgoot repareren: Dakgoten; Reparaties
    Snelle reactie en snel een afspraak kunnen maken. Zeer duidelijk over de uit te voeren werkzaamheden en de kosten ervan.
  • Review door Kevin, Spijkenisse
    Beoordeeld op 26 apr 2021
    Dak of dakgoot repareren: 6 m2; Dak; Reparaties
    N.a.v. een dakinspectie moest 5,5 meter nokpannen opnieuw vastgezet/gedicht worden, aangezien het bedrijf van de dakinspectie een behoorlijk bedrag vroeg toch maar een klus op werkspot aangemaakt. Binnen 1 week was het geregeld, voor de helft van de prijs! Het werk was binnen 2 uur gedaan, overige problemen op het dak zijn ook meteen meegenomen. Top!
  • Review door Peter, Papendrecht
    Beoordeeld op 20 feb 2021
    Dak of dakgoot repareren: Dak; Reparaties
    Ik ben met deze review behoorlijk laat voor het mooie, maar ik wil 'm toch graag plaatsen. Vorig jaar zomer lekkage aan het dak van mijn woning gehad. Klus via werkspot geplaatst. Harry was de eerste die reageerde. De lekkage bleek lastig en op verschillende plekken te zitten. Hij heeft het in twee keer verholpen. Harry is een bijzonder sympathiek en vriendelijk mens. Hij houdt zich aan zijn afspraken, communiceert erg goed en levert vakwerk. De verhouding prijs/kwaliteit is prima. Een bijzonder betrouwbaar adres. Ik kan 'm iedereen aanraden.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Bodegraven
    Beoordeeld op 4 feb 2021
    Dak of dakgoot repareren: Dakgoten; Reparaties
    Snelle en gemakkelijke communicatie. Duidelijke afspraak met eerst korte inspectie en daarna overleg over mogelijke oplossing. Werk direct goed uitgevoerd
  • Review door Iris, Geervliet
    Beoordeeld op 23 jan 2021
    Dak of dakgoot repareren: 30 m2; Dak; Reparaties
    Snelle service en duidelijke uitleg van het probleem. Ook goede prijs-kwaliteit verhouding. Al met al heel erg tevreden over de uitgevoerde werkzaamheden.
  • Review door Andrea, Spijkenisse
    Beoordeeld op 7 jan 2021
    Dak of dakgoot repareren: Dak, Dakgoten, nest verwijderen en voorko...
    Komt zijn afspraken na. Goede communicatie en fijne manier van werken. Denkt ook echt met je mee wat zeer fijn is. Doet zijn werk goed en kan ook uitleggen wat hij gaat doen/ gedaan heeft. Bij een toekomstige klus voor ons dak zullen we hem zeker weer contacteren.