Hulsebos Dak & Zinkwerken

Hulsebos Dak & Zinkwerken beoordelingen (25)

• Review door Igor, Borne
    Beoordeeld op 18 jan 2016
    Loodflap plaatsen. 10 meter.
    Echt een vakman. Denkt mee en maakt mooi werk. Prima prijzen. Zeer tevreden!! Hij heeft ook het dak bij ons gedaan. Top!!
  • Review door Rob, Haaksbergen
    Beoordeeld op 9 dec 2015
    2x afvoer maken----1x reparatie
    Keurig afgesproken , keurige prijs, en zoals ik het heb bekeken een vakman.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Epse
    Beoordeeld op 25 nov 2015
    reparatie van een lekkage bitumen dak
    Zeer correcte en snelle afhandeling. Van de lekkage foto's gemaakt en bekeken. In overleg direct de lekkage vakkundig hersteld.Dit na volle tevredenheid.
  • Review door Garry, Zwolle
    Beoordeeld op 29 jul 2015
    Opsporen lekkage oorzaak
    Top service . Snelle reactie, duidelijk advies en uitleg . Heeft mij op dak het probleem laten zien, en zelfs direct in de avond nog alles gemaakt. Goede vakman . Aanrader !!
  • Review door M, Hattem
    Beoordeeld op 19 apr 2015
    Vervangen van plat dak 16 m3
    dak is weer netjes en waterdicht, goede kwaliteit. Goed advies echt een vakman
  • Review door Kimm, Coevorden
    Beoordeeld op 7 mrt 2015
    plat dak 25m2 opnieuw bedekken
    Vandaag ons platdak opnieuw laten bedekken en alles is perfect mooi gelegd en afgewerkt! Een aanrader! Bedankt Hulsebos
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Hardenberg
    Beoordeeld op 8 jan 2015
    Plat dak 10.20 x 5.60
    Hij kwam langs om het werk te bekijken. Om vervolgens een offerte uit te brengen. Maar kwam vervolgens er op terug. De hemelwaterafvoer was kapot dat was het probleem. Een nieuw dak was niet nodig. Dit was de eerste die zij dat het dak nog niet vervangen hoefde te worden. De hemelwaterafvoer hersteld dus lekkage opgelost.
  • Review door M., Oldenzaal
    Beoordeeld op 30 dec 2014
    Lekkage van serre dak.
    Geen poespas, gewoon de job geklaard. Nog extra werk erbij, natuurlijk geen probleem. Ik ben blij, de daken kunnen er weer een tijdje tegen. Bij een volgende klus komt hij weer terug.
  • Review door Matthijs, Wilp
    Beoordeeld op 29 aug 2014