HSSK Schilderen & Klussen

HSSK Schilderen & Klussen beoordelingen (48)

• Review door Albert, Zwolle
    Beoordeeld op 10 okt 2020
    Schilderwerk buiten: Deuren, Kozijnen; 3 deuren; 9 kozijnen
    Hamdi en zijn broers hebben de klus goed aangepakt en hebben zich goed aan de afspraken gehouden. Een aantal facetten waren niet helemaal zoals ik had gewild maar ze hebben die punten goed opgelost. Ze zijn alle 3 erg sympathieke broers. Al met al een aarader!
  • Review door Michel, Zwolle
    Beoordeeld op 4 sep 2020
    Schilderwerk buiten: Deuren, Kozijnen, Boeiboord
    Alle kozijnen en windveren van ons huis zijn door Hamdi en zijn broers opnieuw in de lak gezet. Diverse plekken met houtrot zijn vakkundig gerepareerd. De heren werken snel en netjes. Zeker aan te bevelen!
  • Review door Rob, Zwolle
    Beoordeeld op 30 aug 2020
    Schilderwerk buiten: Kozijnen, Dakgoten, Dakkapellen; 5 kozijnen; 2...
    HSSK bestaat uit Hamdi Soysal en zijn beide broers. Zij hebben van ons mooie jaren 30 huis alle kozijnen aan de voorzijde, inclusief de brede boei, de voordeur en een dakkapel, ook de dakkapel aan de achterzijde en de boei daar geschilderd. Hamdi is naast een aardige gozer, ook zeer betrouwbare uitvoerder van de klus gebleken. Hij kwam al zijn afspraken netjes na en gedurende het werk was er heldere communicatie over onverwachte hogere houtrot. Meestal was dat gewoon een melding aan ons, zodat wij ervan afwisten en hebben ze het vakkundig gerepareerd. Daar waar het echt niet onder de oorspronkelijke opdracht viel en voor een stukje meerwerk konden we zeer schappelijke (prijs)afspraken maken. Kortom top werk en een hartelijke aanbeveling !!
    Beoordeeld op 10 jun 2020
    Binnenschilderwerk: 3 trappen
    In 3 dagen tijd hadden Hamdi en zijn collega's onze trappen van kelder tot zolder weer helemaal strak. Op ons verzoek met een mooie matte Skylt lak. Hamdi is een erg vriendelijke man die zijn ervaring graag deelt en mooi werk levert.
  • Review door Wouter, Steenwijk
    Beoordeeld op 21 apr 2020
    Schilderwerk buiten: Deuren, Kozijnen, Dakgoten, Dakkapellen, Boeib...
    Na bezichtiging van het object ontvang ik een offerte voor het buitenschilderwerk. De dag dat ze zouden beginnen met het schilderwerk ontvang ik een telefoontje, dat ze afzien van het werk. Een onbegrijpelijke gang van zaken. Hierdoor is HSSK geen betrouwbare partner.
    Beoordeeld op 20 apr 2020
    Schilderwerk buiten: Deuren, Kozijnen; 2 deuren; 9 kozijnen
    Hamdi en zijn broers zijn zeer professionele schilders en klussers. Ze hebben bij ons het hele huis geschilderd, veel houtrot gerepareerd, een dorpel vervangen en een deel van de dakgoot gerepareerd. Hamdi geeft goed advies en heeft een goed netwerk van gerelateerde bedrijven voor o.a. glaswerk en dakwerk. Wij zijn zeer tevreden!
    Beoordeeld op 3 apr 2020
    Renovlies behang: 400 m2; 4 kamers
    Voor een prachtig resultaat, kies HSSK! B&B de Marshoek, een boerderij uit 1700 is aan de binnenzijde geheel gerenoveerd en duurzaam verbouwd. De broers van HSSK hebben in de afwerking een prachtig eindresultaat neergezet. Met oog voor detail en kwalitatieve producten hebben zij vakwerk afgeleverd. Daarnaast hebben zij ook hun kennis en ervaring weten aan te wenden waardoor gedurende het proces betere keuzes gemaakt zijn. Al met al een goede samenwerking wat de 5 sterren zeker waard is.
  • Review door Roseanne, Kampen
    Beoordeeld op 21 mrt 2020
    Schilderwerk buiten: Dakgoten, Dakkapellen; 3 dakgoten
    Een absolute aanrader als je op zoek bent naar goede schilders! Ons buitenwerk ziet er weer fantastisch uit. De communicatie verliep heel snel en goed, er werd goed besproken wat de werkzaamheden waren en hoe ze te werk zouden gaan. Bedankt mannen!
  • Review door Caroline, Deventer
    Beoordeeld op 13 feb 2020
    Stucen: Gang, Zolder
    Zou ze zo weer voor een klus vragen. Fijne mensen. Keurig werk. Helemaal top.
  • Review door Dirk, Zwolle
    Beoordeeld op 9 feb 2020
    Binnenschilderwerk: Wanden, Plafonds, Kozijnen
    Het is uitermate prettig om met HSSK te werken, komen hun afspraken na en leveren keurig en snel het werk op. Een vertrouwd gevoel is ook dat ze louter en alleen met kwaliteitsverf van Sigma werken. Hoewel ze dat niet hoefden te doen hebben ze zelfs zo hier en daar ontbrekende plakplinten hersteld! In ruim 3 dagen was alles spic en span gereed! Kortom HSSK is een echte aanrader wanneer je keurig schilder- en schoonmaak werk wil voor een eerlijke prijs.