HSB Betonboringen & Zaagwerken B.V.

HSB Betonboringen & Zaagwerken B.V. beoordelingen (155)

• Review door Werkspot-gebruiker uit Breda
    Beoordeeld op 20 sep 2023
    Kitten: Toilet, Wastafel, Douche, Bad, gehele badkamer incl. aanslu...
    Door privé omstandigheden kon de vakman de eerste afspraak niet nakomen. We hebben een nieuwe afspraak gemaakt en de klus is vandaag door de beleefde en vriendelijke vakman geheel naar wens netjes en strak uitgevoerd. Alles is keurig schoon achtergelaten en we hebben korting op de afgesproken prijs gekregen als compensatie voor de eerder vervallen afspraak. Prima prijs/prestatie verhouding en ik zal volgende keer zeker aan hem denken Als de eerste afspraak niet was mislukt, dan had ik 5 sterren gegeven. Ik kan hem zeker aanraden.
    (Bewerkt op 28 sep 2023)

Haha wat een top reactie! Ben blij dat ik je nog heb mogen en kunnen helpen Peter! Veel plezier ervan het was een leuke klus. Veel plezier de komende 8 maanden geniet ervan

Reactie geplaatst 28 sep 2023
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Nijmegen
    Beoordeeld op 18 sep 2023
    Kitten: Douche, Bad, Tegels
    Zoon Joey heeft mij geholpen met kitten. Zeer netjes gedaan en goed meegedacht met mijn persoonlijke situatie.
  • Review door YHHM, Eindhoven
    Beoordeeld op 14 sep 2023
    Kitten: Woonkamer en buitenzijde (o.a kozijnwerken
    Prettige communicatie (ook tijdens traject). Afspraken worden nagekomen dan wel tijdig verplaatst. Goed inhoudelijk advies rondom kit- en zaagwerk alvorens tot uitvoering over te gaan. In onze situatie bleek er toch wat meer werk gedaan te moeten worden dan vooraf voorzien. Ook dat werk is zeer precies uitgevoerd. Echt vakwerk en beide heren (vader/zoon) zijn ook kritisch op eigen werk. Ik zou ze zo weer bellen.
  • Review door Monique , Barendrecht
    Beoordeeld op 7 sep 2023
    Kitten: Douche
    Super goed geholpen door Joe en snel gewerkt! Ziet er echt heel netjes uit heel blij mee!!

Dankjewel Monique, Je hoort bij de top van de gezelligste en leukste klanten! Bedankt voor de klus en natuurlijk de REDBULL 🥳 Zal voor maandag appen over de andere klus Groetjes

Reactie geplaatst 7 sep 2023
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Tilburg
    Beoordeeld op 30 aug 2023
    Kitten: Aanrecht
    Gezellige gast, snel gewerkt en checkte alles of het oké was!
    (Bewerkt op 31 aug 2023)

Dankjewel job!

Reactie geplaatst 31 aug 2023
  • Review door jan van de Ven, Udenhout
    Beoordeeld op 11 aug 2023
    Kitten: Douche
    Super goed geholpen op heel korte termijn. Vriendelijk en meedenkend.
    (Bewerkt op 13 aug 2023)

Dankjewel Jan, Veel plezier van jullie nieuwe huisje!

Reactie geplaatst 13 aug 2023
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Oss
    Beoordeeld op 11 aug 2023
    Kitten: Douche
    De klus verliep super snel! Binnen 30 minuten geholpen! Top Service!

Je lag op de route en heel graag gedaan succes ermee

Reactie geplaatst 11 aug 2023
  • Review door Sven en Maud, Sleeuwijk
    Beoordeeld op 9 aug 2023
    Kitten: Aanrecht, Tegels
    Joey was zeer snel beschikbaar om bij ons de keuken te komen kitten, en ook voor een veel redelijkere prijs dan een aantal andere bedrijven hadden aangeboden. Na een wijziging in de plannen, die Joey netjes had doorgegeven, kwam hij op tijd bij ons aan. We hadden vooraf wat dingen doorgegeven, en toen Joey onze keuken zag kon hij ons nog van wat meer advies voorzien. Daarna snel aan de slag gegaan, de hele keuken zal misschien een halfuurtje geduurd hebben. Tussendoor gezellig kunnen praten, en aan het einde een mooi afgerond resultaat. Als je op zoek bent naar een kitter die snel beschikbaar is, goed werk doet en ook nog voor een hele nette prijs dan hoef je niet verder te zoeken. Wanneer wij toe zijn aan onze badkamer renoveren gaan wij absoluut eerst Joey weer een berichtje sturen of hij tijd heeft om bij ons langs te komen.

Kijk daar doen we het voor! Wat fijn om dit te lezen en dat jullie zo tevreden zijn :) veel plezier ervan en ik hoor wel wanneer ik de badkamer mag komen doen 😁

Reactie geplaatst 9 aug 2023
  • Review door Tim, Houten
    Beoordeeld op 9 aug 2023
    Kitten: Douche, Tegels
    Ik had last van lekkage in de badkamer door slecht aangebrachte kit. Na contact gehad te hebben met Joey kon hij snel komen. Hij werkt erg netjes en dacht goed mee. Het resultaat is dan ook van goede kwaliteit. Mocht ik ooit nog iets moeten laten kitten dan zou ik joey zeker opnieuw vragen. Kortom erg goede ervaring met deze vakman.
    (Bewerkt op 13 aug 2023)

Dankjewel Tim voor de super reactie! Hoop dat alles nu verholpen is, ik weet het bijna wel zeker we hebben alles aangepakt !

Reactie geplaatst 13 aug 2023
  • Review door Jorg maijen, Tilburg
    Beoordeeld op 7 aug 2023
    Kitten: Camper dakraam en klapraam kitten
    Hij heeft zijn zoon doorgegeven als kitter, want dat zocht ik. Eerst wordt de afspraak verzet en daarna komt hij gewoonweg niet opdagen. Kansloos. GEEN aanrader!