HSB Betonboringen & Zaagwerken B.V.

HSB Betonboringen & Zaagwerken B.V. beoordelingen (155)

• Review door Mervito vastgoed BV, Houten
    Beoordeeld op 13 jan 2011
    Gaten boren in betonvloer voor meterkast in HOUTEN(Utr)
    Harry heeft alles keurig netjes volgens mijn wens en met professionele apparatuur gedaan en ook alles netjes schoon opgeleverd,echt top ik ben er blij mee.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Hilversum
    Beoordeeld op 29 dec 2010
    6 ventilatieroosters naar kruipruimte aanbrengen
    In plaats van 6 ventilatieroosters werd geadviseerd 9 te plaatsen. Daarom is het iets duurder geworden. Er is snel en netjes gewerkt, ook goed opgeruimd naderhand. Ik ben tevreden over het resultaat en kan dit bedrijf aanbevelen.
  • Review door Ernst, Leuvenheim
    Beoordeeld op 13 dec 2010
    balkon afzagen
    Prima ervaring. Goed overleg gehad vooraf, telefonisch. In een (korte) dag afgemaakt, netjes achtergelaten. Bedankt!
  • Review door Bram, Nijmegen
    Beoordeeld op 10 dec 2010
    gewapende betonnen rand weghalen
    echt een super bedrijf, na goede afsprake te hebben gemaakt door de telefoon en mail met foto's, hebben ze al het werk keurig uitgevoerd en achtergelaten zonder dat ik erbij hoefde te zijn. dus het koste mij geen vrije dag. Harrie bedankt groet bram
  • Review door JB, Barendrecht
    Beoordeeld op 3 dec 2010
    Doorgang in half steens muur zagen
    Geweldige vakman die Harrie. Wij zijn erg tevreden, heeft de klus perfect uitgevoerd. Hij heeft een schitterende doorgang in een muur gezaagd, een steunbalk geplaatst en een bestaande deuropening netjes dichtgemetseld. Tevens heb ik Harrie nog wat extra (zaag)werkzaamheden laten doen. Harrie denkt goed mee, is netjes en beleefd, werkt door en ruimt zijn rommel op. Kortom, een aanrader!
  • Review door Peters, Maasbracht
    Beoordeeld op 18 nov 2010
    Zagen van opening 60x60cm naar kruipruimte
    Ondanks dat het oorspronkelijke plan niet kon worden uitgevoerd heeft HSB samen gezocht naar een passende oplossing. Prima werk geleverd.
  • Review door H.H., Zwijndrecht
    Beoordeeld op 3 nov 2010
    Kruipluik maken
    Opdracht is mooi uitgevoerd conform afspraak. Door telefonisch overleg heeft de vakman keurig een frame gemaakt en een gat in het beton in onze woning geboord. Vakmanschap. Harrie en Joey bedankt! Henri van der Ven
  • Review door Harold, Kapelle
    Beoordeeld op 18 okt 2010
    Leveren en plaatsen 2 renovatiekokers
    Kwamen snel en hebben opdracht goed uitgevoerd! Denken ook goed mee.
  • Review door Cruiming, Amsterdam
    Beoordeeld op 16 sep 2010
    Freeswerk in betonnen muren
    Het was heel erg fijn zaken te doen met Harry. hij en zijn (leerling) kwamen netjes optijd en snel nadat we contact hadden gehad. hij had goede adviezen en dacht vakkundig mee. zo wees hij mij op een paar zaken waar je niet bij stilstaat als je niet dagelijks met dit werk te maken. We hadden duidelijk een prijs afgesproken en en wat daarvoor gedaan zou worden. op het allerlaatse moment kwam daar nog een bijna de helft aan werk bij maar Harry deed het met alle plezier en op de totaal prijs voelde ik er bijna niks van. Inmiddels heb ik Harry al nog een keer op zijn expertise gevraagd en ook dat is op de zelfde fijne wijze afgehandeld. Conclusie: Het was erg fijn zaken te doen met deze vakman en erg goed geprijsd. een aanrader