HS Dakwerken

HS Dakwerken beoordelingen (17)

• Review door wolfs, Tilburg
    Beoordeeld op 25 feb 2016
    Randstrook en Aluminium daktrim (60/65 ) vervangen over een totale...
    Prima vakman, komt zijn afspraken na en klasse service. Doet niet moeilijk over een beetje meerwerk, wat mij betreft een dikke 10 voor Harrie. Prijstechnisch ook zeer correct. Harrie wanneer er weer een klus gedaan moet worden weet ik je weer te vinden ! Klasse! grtz uit Tilburg
  • Review door Laurie, Budel-Dorplein
    Beoordeeld op 16 feb 2016
    Dak van de garage lekt.
    Snelle reactie. Concrete en duidelijke afspraken. Zeer tevreden. Voor herhaling vatbaar wanneer dat eens nodig mocht zijn.
  • Review door Marcel, Breda
    Beoordeeld op 26 jan 2016
    lekkage dakuitloop
    Ik ben zeer tevreden !! Enkele dagen geleden heb ik een oproep geplaatst voor het oplossen van een lekkage aan een dakuitloop. Al binnen een uur kreeg ik een reactie en daarna heb ik meteen een afspraak gemaakt. Ik kon zelfs in principe de volgende dag al geholpen worden, maar toen was ik zelf helaas verhinderd. Dus een afspraak gemaakt voor een paar dagen later. Eenmaal ter plaatse ben ik zeer vriendelijk en vakkundig geholpen . Ook de tweede dakuitloop bleek na inspectie niet optimaal te zijn en deze is zonder extra kosten mee gerepareerd !!! Dat noem ik nog eens service . Ook op mails wordt zeer snel gereageerd en de prijs is prima ! Kortom: ik kan deze vakman zeker aanbevelen.
  • Review door Diana, Best
    Beoordeeld op 29 nov 2015
    Aanbouw maximaal 6 meter bij 3 meter
    super werk geleverd. Zitten nu weer lekker droog binnen. Als we in de toekomst weer een dakdekker nodig hebben gaan we zeker terug. Bedankt HS Dakwerken.
  • Review door Cindy, Helmond
    Beoordeeld op 5 nov 2015
    Reparatie dak carport
    Ik ben heel erg tevreden over HS Dakwerken. Ze maken een keurige en zeer gespecifeerde offerte. Het zijn echt vakmensen die precies weten wat ze doen. Ze komen hun afspspraken na en ruimen netjes de troep die gemaakt is op. Ze hebben mijn lekkage aan mijn carport zeer vakkundig verholpen. Het is zelfs zo dat het niet in een dag afkwam en er extra materialen aan te pas moesten komen en daar werd ik niet eens extra voor gefactureerd. Dat noem ik nu nog eens echte service en kwaliteit. Ik zou ze dan ook aan iedereen aanbevelen en als ik nog eens een karwei heb dan zal ik niet eens meer bij een ander informeren maar meteen hen inschakelen. Super kwaliteit voor een zeer goede prijs!!!!
  • Review door Wim Wilde
    Beoordeeld op 20 sep 2015

Complete vernieuwing aan het dak inclusief boeiboorden

volledige vernieuwing van dak en boeiboorden, tot zeer tevredenheid uitgevoerd, een aanrader, niets is te veel, prettige ervaring ook met zijn medewerkers, komt zijn woord goed na, kwa prijs aan te bevelen.
  • Review door Marianne
    Beoordeeld op 20 sep 2015

Vernieuwing dak van loods

Vriendelijk, betrouwbaar, goede service en hele mooie prijs! Aanrader!