Hoveniersbedrijf Zondag

Hoveniersbedrijf Zondag beoordelingen (48)

• Review door mayn, Schijndel
    Beoordeeld op 6 mei 2019
    Tuinonderhoud: 70 m2; Onkruid verwijderen, Bemesten gazon, dode ple...
    Fijne communicatie, afspraken worden nagekomen en ook dingen die tussentijds worden tegengekomen worden meegenomen. Daarbij helpt / denkt hij ook mee in dingen die je zelf tussentijds kan doen om de tuin goed te houden. Fijne tuinman, zeker voor periodiek onderhoud.
  • Review door CHM, Vught
    Beoordeeld op 25 apr 2019
    Tuinonderhoud: Bomen snoeien
    Goed en netjes werk geleverd, weet waar hij het over heeft. Nam heel aardig zelfs nog een paar kuipplanten mee uit zijn eigen tuin.
  • Review door marike, Den Bosch
    Beoordeeld op 28 dec 2017
    parkeerplaats bestraten
    Goed werk geleverd, betrouwbaar en aardige vent!
  • Review door Saskia, Nuland
    Beoordeeld op 23 nov 2017
    Voortuin renovatie +/- 19 m2
    Heel prettig bedrijf om mee te werken. Denken echt mee en geven goede uitleg over de aanleg, planten et cetera. Zeker aan te raden.
  • Review door Marcel, Den Bosch
    Beoordeeld op 25 mrt 2017
    Aanpassing tuin
    Onze ervaring met Hoveniersbedrijf Zondag is heel goed. Mike is een hovenier met verstand van zaken, heeft onze wensen voor onze tuin goed aangevoeld en een mooi resultaat opgeleverd. Veel tips gegeven voor het onderhouden van onze nieuwe tuin die we nu moeten toepassen. Een aanrader voor iedereen die met zijn tuin aan de slag wil.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Wamel
    Beoordeeld op 22 mrt 2017
    Fruitboom snoeien
    Netjes gewerkt volgens afspraak, keurig snoeiafval meegenomen en advies gekregen over andere delen van de tuin.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Den Bosch
    Beoordeeld op 21 jun 2016
    Bestraten tuin 70 m2
    Vanaf het eerste contact met Mike Zondag een betrouwbare en vakkundige houding. Het begon bij een inventarisatie en meting, waarna de offerte door Mike persoonlijk werd toegelicht. Erg duidelijk, compleet en professioneel en in vergelijking met andere aanbieders, een goede offerteprijs. Uiteindelijk gestart volgens afspraak en direct liet Mike weer een indruk achter waar wij op hadden gehoopt. Alles volgens afspraak en er werd zeer netjes gewerkt. Ik kan niet anders zeggen dan dat Mike een echte vakman is, die kwaliteit en klantgerichtheid hoog in het vaandel heeft staan. Het eindresultaat liegt er dan ook niet om!! Bedankt voor de mooie tuin Mike en Mark!