Hoveniersbedrijf Zondag

Hoveniersbedrijf Zondag beoordelingen (48)

• Review door Ralph, Den Bosch
    Beoordeeld op 25 okt 2023
    Beplanten: sedum dak aanleggen
    Mike weet wat hij doet. Hij heeft een onuitputtelijke kennis van planten en dieren. Hij kent het samenspel van beide en hun afhankelijkheid van elkaar. Ik vroeg om een gevarieerde tuin waar vogels en vooral bijen zich thuis voelen. Mijn verwachtingen werden overtroffen. Hij heeft mijn tuin omgetoverd tot een plantenoase. Hij heeft mij (en ondertussen mijn buurman) ook een groen dak bezorgd dat niet zomaar een eenvoudig sedumdak is, maar een kleurrijke eettafel voor vlinders en andere insecten dankzij bloeiende planten die niet te hoog zijn. Bovendien leert hij mij, een zeer onervaren tuinier in het begin, bij elk van zijn bezoeken meer over het onderhoud van mijn tuin, zodat ik ook vaak klein voorbereidend werk kan doen en zo nog meer van mijn tuin kan genieten. Elke dag kijk ik met plezier vanuit mijn werkkamer en vanuit mijn woonkamer de tuin in. Ik kan hem echt meer dan aanbevelen.
  • Review door Gitte, Udenhout
    Beoordeeld op 3 jul 2023
    Tuin aanleggen: 60 m²; Bestaande tuin vervangen
    Snelle reactie, goede prijs kwaliteit verhouding. Werkzaamheden op korte termijn uitgevoed. Mike, heeft onze voortuin zeer netjes aangelegd, ook de bestrating is erg strak gelegd. We hebben hem meteen een meerwerk opdracht gegeven. Hoveniersbedrijf Zondag is zeker een aanrader.
  • Review door Daniël Schoenmakers , Rosmalen
    Beoordeeld op 11 mei 2023
    Tuin aanleggen: ~30 m²; Kleine aanpassingen in bestaande tuin
    Mike is een vriendelijke hovenier die de tijd neemt voor uitleg. Snelle service, binnen een week na de offerte is de tuin opgeleverd! Superfijn!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Den Bosch
    Beoordeeld op 25 okt 2022
    Tuinonderhoud: Planten bijwerken
    Mike komt afspraken na, werkt vlot en geeft goede adviezen.
  • Review door Nicole, Boxtel
    Beoordeeld op 27 feb 2022
    Bestrating: 16 m²; Tuin of Patio; Tegels ; 5282SZ
    Mike heeft de bestrating in- en om ons tuinhuis aangelegd - een uitdagende klus, omdat het grondvlak veel hoeken en niveauverschillen kent. Mike is een vakman, hij werkt precies en levert goede kwaliteit. Daarnaast communiceert hij duidelijk, plant goed en komt zijn afspraken na. Tijdens het werk zijn we in het gesprek gekomen over ecologisch tuinieren en biodiversiteit. Goede tips gekregen van Mike voor onderhoud van onze tuin en behoud van de biodiversiteit. Mike heeft door zijn liefde voor natuur een schat aan kennis opgebouwd over ecologisch tuinieren, natuurbeleving en mensgericht ontwerpen.