Hoveniersbedrijf P. Schouten

Hoveniersbedrijf P. Schouten beoordelingen (24)

• Review door Monique, IJsselstein
    Beoordeeld op 23 aug 2011

Tegels looppad voortuin vervangen

Patrick en Henk hebben het looppad naar mijn voordeur plus een klein plaatsje voor de kliko's gisteren vervangen: grindtegels eruit, nieuwe aanwezige sierstenen erin. Ondanks mijn misberekening m.b.t. het aantal benodigde stenen kwamen zij met een zeer snelle, goede en betaalbare oplossing. Binnen no time hadden ze nieuwe stenen bijgehaald, alles vlot en netjes gelegd - strak en op maat - aangeveegd en weer keurig opgeruimd. Ze werkten zonder mopperen door toen het begon te regenen en leverden zo doende binnen korte tijd niet alleen een passende oplossing voor het stenentekort maar ook een vlot staaltje vakmanschap. Ik ben erg blij dat mijn 'straatje' nu weer spik en span was. Had ik dit eerder geweten dan had ik Patrick en Henk vorig jaar mijn achtertuin ook laten doen!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Montfoort
    Beoordeeld op 22 aug 2011

Terras aanleggen

Alles volgens afspraak verlopen. Snel en goed contact. Eigen initiatief en net werk afgeleverd.
  • Review door henk, IJsselstein
    Beoordeeld op 16 jun 2011

tuin opnieuw aanleggen

Goed werk afgeleverd en goed meegedacht bij de aanleg van de tuin waarbij zowel onze wensen in de tuin als ons budget goed zijn uitgekomen. Komt gemaakte afspraken na en levert vakwerk voor een nette prijs.
    Beoordeeld op 30 apr 2011

Snoeien laulierstruik / boom

Goed werkende mannen die graag advies geven. Werk wordt keurig opgeleverd.