Houwing Verbouwing

Houwing Verbouwing beoordelingen (31)

• Review door Lysanne, Gouda
    Beoordeeld op 16 aug 2023

Badkamer: Complete renovatie

Goede communicatie en snelle levering. Blij met het resultaat.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Noordwijk
    Beoordeeld op 22 mrt 2023

Toilet renovatie: 4 m²; Hangend

Snelle reactie op apps. Denkt mee en is realistisch over de mogelijkheden. Komt snel, na afronden van de werkzaamheden, om nog een voegje bij te werken. Dat geeft vertrouwen! We zijn erg tevreden over het resultaat.
  • Review door Yvonne Ligteringen, Vlaardingen
    Beoordeeld op 12 feb 2023

Badkamer: Kleine renovatie badkamer en een kleine toilet ruimte ren...

Werkt fijn verstaat zijn vak leg dingen uit als je vragen heb wij zijn zeer tevreden met de badkamer en wc helemaal naar wens gemaakt en meer Hij is ook nog netjes en beleefd das ook een pluspunt. Een echte aanrader vinden wij
  • Review door Tess Kobossen, Woerden
    Beoordeeld op 6 dec 2022

Toilet renovatie: 2 m²; Staand

Jordy heeft erg goed werk geleverd. Hij kon ons al snel helpen, denkt goed mee, is goed bereikbaar en reageert snel op vragen en verzoeken, werkt erg netjes en wij zijn super blij met het resultaat. Wij zullen hem voor een volgende klus graag weer benaderen.
  • Review door Marianne Kan, Berkel en Rodenrijs
    Beoordeeld op 31 okt 2022

Toilet renovatie: Hangend

Snel schakelen met Jordy over de renovatie van ons toilet, hij Wass erg vriendelijk voor mijn kinderen tijdens de werkzaamheden. Netjes gewerkt en meegedacht in de verbouwing van ons toilet. Zeer tevreden!
  • Review door Vincent, Dordrecht
    Beoordeeld op 5 apr 2022

Toilet renovatie: 6 m²; Hangend

Jordy en zijn medewerkers hebben ons oude toilet gerenoveerd. Leveren netjes werk en hielden ons goed op de hoogte over de voortgang. Onverwachte tegenvaller in goed overleg opgelost.
  • Review door Ravenne, Lisse
    Beoordeeld op 5 apr 2022

Sanitair plaatsen of vervangen: Bad, Gootsteen; Sanitair plaatsen

Zeer tevreden met het werk van Jordy. Hij werkt hard en heeft oog voor detail. Hij stemt ook alles goed af, betrekt je in het proces en vraagt goed door wat je precies wil. Hij reageert snel via de whatsapp, dat werkt ook prettig. Daarnaast was hij ook flexibel toen onze tijdlijnen meerdere malen zijn veranderd (door leveringsproblemen). Het resultaat is bovendien super, we vinden het nog mooier geworden dan we hadden gehoopt! Foto's volgen.
  • Review door Bas, Reeuwijk
    Beoordeeld op 28 feb 2022

Toilet renovatie: 4 m²; Hangend

Ik had voor Jordy niet de makkelijkste klus. Hij kwam snel langs en gaf snel zijn prijs op. Hij heeft met goed overleg en prettig meedenken een mooi resultaat geleverd. Ik merkte dat ik kon vertrouwen op gemaakte afspraken en dat gaf een hoop rust in dit project. Jordy heeft de Geberit Aquaclean keurig opgeleverd en de toiletruimte van onder tot boven weer bij de tijd gekregen. Zeker een aanrader!
  • Review door Olivier, Den Haag
    Beoordeeld op 27 jan 2022

Toilet renovatie: Hangend

Ontzettend prettig contact gehad. Hadden een probleem met onze toilet, en hij had er maar een paar uur voor nodig om dat op te lossen en ook nog onze nieuwe keukenkraan te plaatsen. Ik heb alleen positieve dingen te melden.
  • Review door Lilian, Papendrecht
    Beoordeeld op 25 nov 2021

Sanitair plaatsen of vervangen: Toilet; Sanitair vervangen

Ik heb een hele goede ervaring met Houwing installatie techniek. Houdt zich aan de afspraken, is duidelijk in zijn communicatie en ja het kost wat maar dan heb je ook kwaliteit. Hij heeft, door trammelant met mijn toilet, een paar keer heen en weer moeten rijden, soms kwam hij zelfs voor niets want dan had de leverancier iets opgestuurd wat niet paste. Maar altijd zonder te mopperen en hij gaf mij advies hoe ik dit moest aangeven bij de leverancier. Ik had snel iemand nodig die de lekkage bij mijn bijna loslatende toilet kon oplossen. Hij handelde adequaat, maakte foto's en filmpjes en was meteen open over de prijs en zoals eerder gezegd, hij gaf mij goed advies want ik ben zelf een leek op dit gebied. Geen verrassingen, gewoon iemand die snel en netjes werkt en helder communiceert. Dik in orde en als ik een klus heb dan zal ik hem zeker opnieuw benaderen.