Hofstad Elektronica

Hofstad Elektronica beoordelingen (269)

• Review door Werkspot-gebruiker uit Rijswijk
    Beoordeeld op 20 dec 2021
    Reparatie witgoed: Vaatwasser; Inbouw denk Ikea
    Ik had mijn klus op werkspot geplaatst en werd vrij snel door Hofstad Elektronica gebeld Situatie uitgelegd en na overleg n afspraak kunnen maken voor de vaatwasser Helaas niet meer te repareren en linken doorgestuurd gekregen voor nieuwe keuze gemaakt afspraak Helaas paste deze niet en er zaten nog wat leidingen onder die je anders niet zag zitten en ook t bestaan niet van wist…maar gelukkig hadden ze nog n ander model op voorraad en konden ze zelfs dezelfde avond terugkomen Maar ja wanneer je dan zo bezig bent ontdek je wel eens wat en nu was t t aanrechtblad dat verzakt was doch met wat kracht weer op hoogte gezet en de vaatwasser ook aangesloten Al met al n stevige klus waarbij klantvriendelijkheid hoog in hun vaandel stond Iedere handeling werd uitgelegd en ook de kosten waren helder van te voren Wij waren er superblij mee en konden de vaatwasser weer vullen en aanzetten Ik kan dit bedrijf van harte aanbevelen 👍👍👍👍
  • Review door Sheray, Delft
    Beoordeeld op 4 dec 2021
    Reparatie witgoed: Wasmachine; Whirpool
    Ik werd snel gebeld na het plaatsen van de opdracht. Vriendelijke man. Ze konden ook snel mijn wasmachine reparen binnen korte tijd. Mooi geprijsd. Een echte aanrader.
  • Review door Rs
    Beoordeeld op 30 nov 2021

Vervangen machet mille wasmachine

Super goed en snel geholpen, deze heren weten waar ze het overhebben en nemen de moeite om je tehelpen !
    (Bewerkt op 1 dec 2021)

(Bewerkt op 26 nov 2021)
  • Review door Danielle
    Beoordeeld op 22 nov 2021

Vaatwasser reparatie

Ik ben zeer tevreden met de service. De monteurs waren vriendelijk en hebben het probleem meteen opgelost!
    (Bewerkt op 23 nov 2021)