Hebro Montage

Hebro Montage beoordelingen (224)

• Review door Steven, Arnhem
    Beoordeeld op 15 jun 2014
    Vervangen Gres rioolleiding door PVC
    Hebro montage is een prettig bedrijfje. John en Bert zijn rustige vakmannen die goed meedenken. Zeer scherpe prijs, afspraak was snel gemaakt. Klus snel en goed uitgevoerd (ong 20 meter Gresbuis vervangen door PVC)
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Spaubeek
    Beoordeeld op 13 jun 2014
    Plaatsen remeha w40 cw5 incl. i-sence
    Hebro montage: gewoon doen!! Komen hun afspraken (tijdig!) na. Zijn Remeha installateur en weten waar ze het over hebben! Prijs en met name kwaliteit absoluut ok! Ricardo.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Eindhoven
    Beoordeeld op 8 mei 2014
    Nieuwe Ketel en periodiek onderhoud
    Vriendelijk en deskundig personeel. Volgens afspraak hebben zij mij telefonisch medegedeeld op welk tijdstip zij aanwezig zouden zijn en dat was ook het geval. Precies op tijd. Door John ben ik van te voren goed geïnformeerd over de verschillende ketels. Ik wil Hebro zonder meer aanbevelen.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Harderwijk
    Beoordeeld op 30 apr 2014
    nieuwe ketel plaatsen
    Prima gedaan, snelle plaatsing, geen problemen.
  • Review door Bas, Den Bosch
    Beoordeeld op 13 apr 2014

bedankt voor de opdracht aan budget kan ik niks doen we komen onze afspraken na en leveren kwaliteit

Reactie geplaatst 13 apr 2014
  • Review door Arnold, Uden
    Beoordeeld op 11 apr 2014
    Montage spoelbak in garage en buitenkraan
    Snelle en vriendelijke communicatie. Binnen een week na het plaatsen van de opdracht alles keurig opgeleverd. Binnenkraan bleek niet helemaal de juiste maar er werd direct een nieuwe gehaald bij de bouwmarkt zonder extra kosten. Ik kan Hebro van harte aanbevelen. Bedankt!
    Beoordeeld op 4 apr 2014
    VR CV ketel vervangen
    Twee uiterst vriendelijke vakmensen hebben een oude ketel op professionele wijze en in een oogwenk vervangen door een nieuw model voor een schappelijke prijs. Nogmaals dank en ik beveel jullie van harte aan. Herman