Hebro Montage

Hebro Montage beoordelingen (224)

• Review door Fred, Den Haag
    Beoordeeld op 15 feb 2016
    Leveren en aanbrengen nieuwe CV-ketel
    Snelle service, prima ervaring. Ketel was stuk en kon op (zeer) korte termijn vervangen worden. Na oplevering nog nieuwe thermostaat via Hebro Montage besteld. Deze kon ik gelijk al afhalen bij ons in de buurt (1 km). Prima meegedacht. Bedankt John.
  • Review door Ivo, Arnhem
    Beoordeeld op 12 dec 2015
    Vervanging CV-Ketel
    Perfect verlopen, echte vakmannen voor een perfecte prijs.Daarnaast was John met zijn collega ook een heel aardig persoon.
    (Bewerkt op 20 dec 2015)

dank je voor de opdracht en fijne reactie

Reactie geplaatst 20 dec 2015
  • Review door Frans, Duiven
    Beoordeeld op 1 nov 2015
    Ketel verplaatsen en leidingen vervangen
    John heeft met zijn mannen een prima klus geklaard. Alles volgens afspraak, vlot en prima uitgevoerd. Goed afspraken mee kunnen maken, flexibel en prijs was prima.
    (Bewerkt op 2 nov 2015)

frans bedankt

Reactie geplaatst 2 nov 2015
  • Review door Remco, Vlaardingen
    Beoordeeld op 13 okt 2015
    Ketel verwijderen, ketel plaatsen, capaciteit berekenen, berekenen...
    Het is dat ik maar 1 CV ketel nodig heb anders zou ik John er zo nog 1 laten plaatsen! Perfecte uitvoer: 1 ketel, 2 radiatoren. Snel en binnen 1 dag keurig uitgevoerd!

Remco nog bedankt voor de opdracht

Reactie geplaatst 13 okt 2015
  • Review door Lex, Den Bosch
    Beoordeeld op 7 okt 2015
    Aanleggen verwarming zolderkamer 14m3
    We hebben een verwarming laten aanleggen op een nieuw zolderkamertje en maar meteen twee oude verwarmingskranen laten vervangen door thermostaatkranen. We zijn dik tevreden met het eindresultaat. John heeft advies gegeven voor het type verwarming. Ik heb toen zelf voor een maatje kleiner en dikker gekozen omdat de verwarming anders niet in de aangegeven ruimte zou passen. Verder zijn we tevreden met het voorstel van John. Bert kwam de verwarming plaatsen en aansluiten. De verwarming moest opgehangen worden aan een gipswandje dat met hout versterkt moest worden. Dit had ik van tevoren aangegeven dus Bert had hout bij zich. Alleen geen zaag, die heeft hij van mij geleend. Verder had ik gelukkig ook een oud wasteiltje en een stuk tuinslang die van pas kwamen bij het leeglaten en vullen van de cv-installatie. Ik was wel een beetje verbaasd dat Bert die niet zelf bij zich had. Het werk is verder heel netjes gedaan. Na vertrek van Bert constateerde ik lekkage bij een van de nieuwe thermostaatkranen. Gelukkig was hij heel snel weer terug en heeft hij de lekkage verholpen door een stukje van de oude (wellicht beschadigde) buis te vervangen. Nu werkt alles naar wens.
    (Bewerkt op 8 okt 2015)

lex dank je voor de opdracht echter savonds na half 10 ben ik minder bereikbaar mobiel vinden ze thuis ook fijner

Reactie geplaatst 8 okt 2015
  • Review door Tim, Utrecht
    Beoordeeld op 9 sep 2015
    CV aanleggen Zuilen, Utrecht
    John, Bert en Kevin hebben bij ons in Utrecht een CV aangelegd en diverse andere taken verricht. Allemaal volgens offerte, volgens planning en supernetjes. Ik kan niets anders zeggen dan: topkerels, niks aan doen, inhuren.

tim en jennifer jullie ook edankt voor alle zorgen koffie ed

Reactie geplaatst 9 sep 2015
  • Review door Frans, Alphen aan den Rijn
    Beoordeeld op 2 sep 2015
    Leveren en plaatsen van nieuwe hr combi cv ketel cw5
    Montage netjes gedaan en volgens afspraak. Thermostaat was kapot bij installatie. Deze is na enige vertraging vervanging. eindresultaat is goed.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Alphen aan den Rijn
    Beoordeeld op 26 jul 2015
    Kleine verwarming terugplaatsen naar originele locatie
    Ik kreeg al snel een reactie op mijn klusverzoek en ook op mijn vervolgvragen via de mail werd goed gereageerd (zelfs in het weekend). Ze hebben me goed geholpen, zeker omdat ik mijn klus zo snel mogelijk gedaan wilde hebben. Flexibiliteit van hun kant stelde ik zeker op prijs. De klus is netjes gedaan en ze waren sneller klaar dan verwacht. Bedankt voor jullie hulp. Suzanne