Harmati Bouw

Harmati Bouw beoordelingen (70)

• Review door W.H., Nieuwland
    Beoordeeld op 2 jun 2011
  • Review door David, Hilversum
    Beoordeeld op 24 apr 2011
    Verbouwing / renovatie woning
    Zsolt en Richard en uiteraard de andere vakmannen die het werk uitvoeren, hebben een mooi resultaat neergezet bij onze complete verbouwing van een jaren 30 woning. Voor ieder onderdeel van de verbouwing hebben ze een vakman met zijn eigen expertise ingezet, ze werken lange dagen en gaan voor het eindresultaat, het realiseren van al jouw wensen. Mannen met passie voor hun vak, Harmati Bouw is een absolute aanrader voor welke klus dan ook.
  • Review door ruud, Houten
    Beoordeeld op 10 apr 2011
    Aanbouw van 5.50 bij 2.50 met schuin glazen dak
    Wij zijn uitermate tevreden met het resultaat wat geleverd is door Harmati bouw. Zolst en Richard zijn erg harde, vriendelijke en nette werkers en ook thomas doet erg zijn best en leert elke dag iets meer. Wij spreken hier van echte vakmensen die hun vak verstaan, hier kan menig hollander een voorbeeld aan nemen. Wij zullen in de toekomst zeker weer gebruik gaan maken van de diensten van Harmati Bouw.
  • Review door Philip, Tiel
    Beoordeeld op 8 mrt 2011
    Muren slaapkamertje glad afwerken
    We hebben niet alleen de muren glad af laten werk, ook ons plafond is compleet vervangen, dit alles i.v.m waterschade. Zsolt is een hele vriendelijke man, die verstand heeft van zijn werk. Ook zijn collega Richard is super vriendelijk, we zijn erg tevreden!
  • Review door Arjan, Rhenen
    Beoordeeld op 25 feb 2011
    klusjesman/vrouw gezocht
    De jongens hebben prima werk geleverd! Sochtends om 8 uur begonnen en om 18 uur waren ze klaar.... en in die tijd hebben ze aan 1 stuk door gewerkt. Er werd regelmatig gedurende de dag even overlegd over de klus en alles is netjes achtergelaten. Zeer tevreden!
  • Review door A., Geldermalsen
    Beoordeeld op 30 jan 2011
    slaapkamer stucen
    Ik was aangenaam verrast door bijzonder correcte en aangename contacten met dhr. Harmati. Ondanks het feit dat hij pas 3 jaar in Nederland is, spreekt hij zeer goed Nederlands. Met zijn medewerker Richard kwam Zsolt keurig op de afgesproken tijd en werkte de klus in 1 dag af.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Zeist
    Beoordeeld op 30 jan 2011
    gladstrijken van muur
    Met het werk kon snel begonnen worden. Het stucwerk is mooi glad uitgevoerd. Prettige mensen. Een aanrader.
  • Review door Paula, Wijk bij Duurstede
    Beoordeeld op 12 jan 2011
    gezocht stuccer voor kamertje 3x2
    ons aankomend babykamertje is vandaag door Harmati bouw onder handen genomen, en het is prachtig geworden. Vorige week accepteerde ik het bod en vandaag kon het al gebeuren. Ik was zelf de hele dag thuis maar totaal geen last gehad. Het resultaat mag er wezen, de babykamer kan zo ingericht worden!
  • Review door Bert, Nijmegen
    Beoordeeld op 17 dec 2010
    Schuur bouwen in Kleve Dld
    Firma Harmati krijgt van mij een dikke 10! Zsolt en Richard zijn ware vakmensen. Niet alleen leveren ze vakwerk af, maar kijken ook mee waar de diverse bouwmaterialen het goedkoopst te krijgen zijn. Zo hebben ze uit eigenbeweging gebruikte deuren en ramen/kozijnen mee gebracht. Afspraken maken én deze ook nakomen is geen enkel probleem geweest (ik heb het wel eens anders meegemaakt). Aan alle genoemde eisen hebben beide zonder meer voldaan. Ik zal dan ook zeker hun volgend jaar weer vragen om verdere klussen op te knappen. Firma Harmati een aanrader......zeker weten!
  • Review door nancy, Lienden
    Beoordeeld op 10 nov 2010
    spoed klein keukentje in Wageningen stucken
    Super vakmannen.....zouden alleen keuken doen maar ik heb ze direct gevraagd voor badkamer,toilet,stucken muren in huiskamer etc. Ik ben zeer tevreden,snelle afspraak,denken mee,werken snel,ruimen keurig alles op ,en komen binnenkort ook nog alle vloeren doen! En dat alles voor schappelijke prijs,echte aanrader!