Happy Klussers

Happy Klussers beoordelingen (65)

• Review door Yoeri, Zoetermeer
    Beoordeeld op 31 okt 2020
    Vloer verwijderen: 30 m2; Parket
    Snelle reactie, prijs/kwaliteit leek voordeliger dan andere offertes (door uurtarief ipv vaste prijs) alleen bleek onze vloer zo lastig te verwijderen, dat het qua kosten uiteindelijk toch niet uitmaakte. Zeer vriendelijke, behulpzame, gezellige, maar ook erg hardwerkende klussers. Peter en Robbert hebben er alles aan gedaan om onze vloer kosten wat het kost voor vrijdag te verwijderen (wat noodzakelijk was ivm vloerverwarming). Er moest uiteindelijk ook geegaliseerd worden, waar ze eveneens bij hebben geholpen (incl. op en neer rijden om zakken egalisatiemortel te halen). Helpen met tegels hakken of verplaatsen van enkele zware meubels was ook geen probleem. Al met al tevreden met de klus, vooral blij dat het voor vrijdag allemaal is gelukt. Enige minpuntje was een kleine miscommunicatie over de huur van een apparaat. Kan gebeuren natuurlijk. Belangrijkste is dat je dan samen tot een oplossing komt en dat is helemaal goedgekomen. Nogmaals bedankt!
  • Review door Marcel, Hoofddorp
    Beoordeeld op 6 jun 2020
    Zolder renoveren: 33 m2; Schilderen, Vloeren, kasten
    Helaas zich beter voor doen, dan in werkelijkheid is. De naam Happy Klussers, kan je beter veranderen in de Happy Prutsers. Dit is teveel om op te schrijven, wat er allemaal is fout gegaan. Vijf dagen opgegeven in offerte, is nu al vanaf 12 mei tot afgesloten opdracht 06 juni 2020. Een huis op stelten. Sorry Robert, dat ik dit toch schrijf,maar je bent inmiddels tot inkeer gekomen, dat dit geen toekomst heeft. Als persoon geen slecht woord over je, maar als aannemer ben je niet in de wieg gelegd. Daarom ben ik er met je financieel uit gekomen. In goed overleg. Van beide kanten. Nu laten opknappen door wel vaklieden.

geachte heer driessen Ik begrijp uw ontevredenheid over een aantal zaken, betreffende het timmerwerk, maar om ons af te schilderen als prutsers vind ik tever gaan, want het schilderwerk daarentegen is geheel top uitgevoerd, ik wilde een nieuwe timmerman regelen, maar deze dagen is het voor ieder bedrijf moeilijk om een timmerman te vinden, mijn timmerman zal geen timmerwerk meer uitvoeren want ik ben het met u eens dat dit niet 1% naar behoren is uitgevoerd. We zijn er gelukkig financieel uitgekomen, en er is een aanzienkijk bedrag voor de nieuwe timmerman ter beschikking gesteld die inmiddels ter plaatse is. Happy klussers zal geen timmerwerken meer uitvoeren totdat er een 1% juiste timmerman hiervoor in de plaats gevonden is. verdere werkzaamheden bij u thuis zijn ook gewoon top uitgevoerd zoals het behoort, dat was mijn deel het sloop en opknappen van de wanden en het schilderen hiervan, zelfs uw lekkage vlekken heb ik weggekregen en ziet er nu stralend helder wit uit.

Reactie geplaatst 6 jun 2020
  • Review door Sabrina , Duivendrecht
    Beoordeeld op 2 mrt 2020
    Laminaat leggen: 40 m2; Slaapkamer(s), Gang
    Robert and Peter were really great, they came very short notice, after our contractor didn't turn up anymore. Super friendly and reliable. Worked really hard and did a two day job in one day! Thanks so much for helping us! Would definitely recommend!
    Beoordeeld op 31 dec 2019
    Binnenmuur plaatsen: 1 muur; Geen afwerking
    Robbie en Peter hebben, samen met de stucadoor, prima werk afgeleverd. Binnenmuur incl deur geplaatst en gestuct. Daarna ook mooie op maat gemaakte inbouwkast gemaakt. Komen afspraken na, denken mee, reageren snel, werken snel.
  • Review door Marielle, Rijswijk
    Beoordeeld op 7 okt 2019
    Binnenmuur plaatsen: 1 muur; Schilderen, Isolatie
    Robbie en Peter hebben bij ons een binnenmuur met vide geplaats in het trapgat. Klus is netjes geklaard, we zijn heel blij met de vide. Goede communicatie, flexibel en meedenkend met de klant om beste resultaat op te leveren. Bedankt!
  • Review door L., Rotterdam
    Beoordeeld op 14 jul 2019
    Houten vloer isoleren: 45 m2
    Oude vloer verwijderd en isolatie aangebracht. Prima werk geleverd, communicatie verliep heel prettig en snel.
  • Review door Rodie, Den Haag
    Beoordeeld op 27 jun 2019
    Vide afsluiten / Vloer doortrekken 4,7m2
    Leuke en vlot in omgang, komt afspraken na. Klus geklaard. Issues na de klus volgens afspraak verholpen
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Zoetermeer
    Beoordeeld op 16 mei 2019
    Binnenmuur plaatsen: 3 muren; Geen afwerking
    Ze hebben bij ons uiteindelijk niet alleen een paar binnenmuren geplaatst, maar nog veel meer. Als je nog iemand zoekt die een grafkist op een mooi frame kan plaatsen of een stalen grafkist vast kan maken aan de muur dan is dit het bedrijf die je moet bellen. Ze hebben ons ontzettend uit de brand geholpen met de deadline die we hadden met dit project. Bedankt daarvoor! Goed mee te communiceren en heel aardig!