Hamer Hoveniers

Hamer Hoveniers beoordelingen (71)

• Review door naan, Roermond
    Beoordeeld op 31 okt 2018

Catalpa snoeien

Uitermate tevreden. Levert prima werk.
  • Review door desiree, Heerlen
    Beoordeeld op 3 okt 2018

snoeien hoge beuk en meerdere dennen

Richard verricht veel werk in weinig tijd, fijn om in je tuin te hebben. Geeft advies maar vraagt ook jouw mening . Heeft een hele hoge, brede beuk weer mooi en goed kort bijgewerkt en dode stukken verwijderd. 3 hoge dennen getopt, 1 den werd er met toppen niet mooier op omdat hij oud van binnen was, dus die heeft hij (gelukkig voor ons) zonder probleem , hij vond het zelf ook beter, helemaal afgezaagd . Dus extra werk voor hem en ook nog eens takken van 2 berken afgehaald waar we super blij mee waren. Een aanrader dus.
  • Review door Wesley, Kerkrade

bijzonder goed
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Stein
    Beoordeeld op 15 aug 2018

Boomrooien

Hard werkende ondernemer. goede communicatie en eerlijk. Aanrader
  • Review door Rik, Kerkrade
    Beoordeeld op 18 jul 2018

Coniferenhaag snoeien

Richard heeft de haag weer mooi in model gebracht en alle rommel opgeruimd. Prima werk!! We hebben meteen een afspraak voor de volgende klus gemaakt.
  • Review door Gabri, Roermond
    Beoordeeld op 24 jun 2018

Haag snoeien

• Review door Werkspot-gebruiker uit Landgraaf
    Beoordeeld op 7 jun 2018

Borders afbreken en grond afvoeren

• Review door Werkspot-gebruiker uit Maastricht
    Beoordeeld op 6 jun 2018

Snoeien

Richard heeft vandaag geheel volgens tevredenheid de Beukenhaag gesnoeid. Het ziet er weer goed uit en heeft het afval allemaal meegenomen. Kan Hamer Hoveniers zeker aanbevelen.
  • Review door Ingrid, Thorn
    Beoordeeld op 31 mrt 2018

boom snoeien

Hele aardige, meedenkende man. We hebben alweer een vervolgafspraak gemaakt voor een volgende boom. Hij was op tijd, deed het werk professioneel en heeft hard meegeholpen met het afval klein maken voor de openhaard en de stort. We hadden afgesproken dat we het zelf naar de stort zouden brengen!