Hamber
Hamber beoordelingen (19)
Review door Stefan, Nieuwegein Beoordeeld op 2 mrt 2020Beoordeling: 5 van 5Binnenmuur plaatsen: 1 muur; SchilderenVakbekwaam, snel en heel erg netjes gewerkt voor een uitstekende prijs! Erg vriendelijke mensen die wij van harte aanbevelenReview door Werkspot-gebruiker uit Utrecht Werkspot-gebruiker uit Utrecht
Beoordeeld op 8 jun 2019Beoordeling: 5 van 5Binnenmuur plaatsen: 3 muren; Geen afwerkingZeer positief, goede vakman met veel ervaring en enthousiasme. Heeft goed mee gedacht over de werkzaamheden en netjes uitgevoerd samen met zijn zoon.Review door Astrid, Zoetermeer Astrid, Zoetermeer
Beoordeeld op 5 dec 2018Beoordeling: 5 van 5Plaatsen van muren met deur om van één twee ruimtes te maken(Bewerkt op 5 mrt 2019)Duidelijk, vriendelijk, hulpvaardig en flexibel! Ik zal Hamber zeker weer benaderen voor een volgende klus!!Reactie van de vakman:
Bedankt voor uw positieve review !! Wij komen graag terug indien u een nieuwe wens heeft !
Reactie geplaatst 5 mrt 2019Review door Alexander, Nieuwveen Alexander, Nieuwveen
Beoordeeld op 24 okt 2018Beoordeling: 5 van 5Muurtje plaatsen (inclusief deur)(Bewerkt op 5 mrt 2019)Gelukkig weer een aannemer die zegt wat hij doet en doet wat hij zegt. Geen gezeur, goed werk en schoon opgeleverd!Reactie van de vakman:
Bedankt voor de positieve reactie Alexander ! Wij zijn blij dat u tevreden bent over onze werkzaamheden !
Reactie geplaatst 5 mrt 2019Review door Dee, Heemskerk Dee, Heemskerk
Beoordeeld op 9 sep 2018Beoordeling: 5 van 5Plaatsen wand - plaatsen deurkozijn en deur(Bewerkt op 5 mrt 2019)Lastige klus op de zolderetage: bij het weghalen door onszelf van de tussenmuur bleek het plafond over de hele breedte te moeten worden gerepareerd. Ook waren er deursponningen die scheef wegliepen. Ron heeft dit prachtig gemaakt met zijn zoon en ook het nieuwe deurkozijn en de nieuwe deur zitten er keurig in. Tussenmuur op de eerste etage geplaatst en beschadiging in wand gerepareerd, uitstekend werk gedaan. Wij zijn blij met het werk van Ron en Angelo!Reactie van de vakman:
Wij wensen u veel plezier met de nieuwe indeling ! Bedankt voor uw reactie !
Reactie geplaatst 5 mrt 2019Review door Nilson, Rotterdam Nilson, Rotterdam
Beoordeeld op 3 aug 2018Beoordeling: 5 van 5(Bewerkt op 5 mrt 2019) Reactie van de vakman:
Bedankt voor uw zeer positieve review !
Reactie geplaatst 5 mrt 2019Review door Grey, Utrecht Grey, Utrecht
Beoordeeld op 9 mei 2018Beoordeling: 5 van 5Trapkast maken(Bewerkt op 5 mrt 2019)De heren van amber hebben heel goed werk geleverd. Zij hebben de trapkast binnen enkele uren gemaakt. Wij zijn dik tevreden. Een echte aanrader zijn ze.Reactie van de vakman:
Veel plezier met uw nieuwe indeling ! Bedank voor uw positieve reactie !
Reactie geplaatst 5 mrt 2019Review door robin, Wijchen robin, Wijchen
Beoordeeld op 29 mrt 2018Beoordeling: 5 van 5scheidingswand met deur plaatsen in woonkamer(Bewerkt op 5 mrt 2019)Prima werk afgeleverd. Konden snel komen en namen zelf al de beslissing om vanwege medische redenen een bredere deur te plaatsen. Top!Reactie van de vakman:
Bedankt ! Veel plezier met uw nieuwe indeling !
Reactie geplaatst 5 mrt 2019Review door Rob, Hendrik-Ido-Ambacht Rob, Hendrik-Ido-Ambacht
Beoordeeld op 5 mrt 2018Beoordeling: 4 van 57,5 meter gibo wand plaatsen van 2,63mtr hoogte(Bewerkt op 11 mrt 2018)Helaas ziek op de afgesproken datum, maar dat is overmacht. Een week later was de klus alsnog geklaard. De muren staan er heel strak in. Super netjes gewerkt, prachtig resultaat en vriendelijke mensen! Heel blij mee, zou ze zo weer vragen.Reactie van de vakman:
Beste Rob, Bedankt voor uw review, veel plezier met de opnieuw ingedeelde ruimte. Namens onze monteurs bedankt voor uw gastvrijheid. Graag tot wederziens ! Groet, HAMBER Totaal Bouw Afbouw
Reactie geplaatst 11 mrt 2018Review door Bert, Utrecht Bert, Utrecht
Beoordeeld op 4 feb 2018Beoordeling: 5 van 5muur plaatsen(Bewerkt op 11 mrt 2018)Zeer prettig om mee te werken, ze werken nauwkeurig en netjes en werken volgens de afspraken. En maken nadat de klus was afgerond alles weer schoonReactie van de vakman:
Beste Bart, Bedankt voor uw review ! Veel plezier met uw nieuwe indeling ! Groet, Hamber Totaal Bouw Afbouw
Reactie geplaatst 11 mrt 2018