H.W.-Dak
H.W.-Dak beoordelingen (59)
Review door Arno, Den Haag Beoordeeld op 13 nov 2011Beoordeling: 4 van 5Heel goed. Vakkundig en naar verwachting uitgevoerd. Volgens afspraak en een redelijke prijs. Kwaliteit goed, afwerking goed. Heeft zich aan de afspraken gehouden en is de planning nagekomen.Review door Esther, Leiden Esther, Leiden
Beoordeeld op 5 okt 2011Beoordeling: 5 van 5Lekkage pannendak/vervangen nokvorsten.
Review door Werkspot-gebruiker uit Delft Werkspot-gebruiker uit Delft
Beoordeeld op 20 sep 2011Beoordeling: 5 van 5vervangen dakbedekking 2 appartementen
Prima ervaringen. Goede afspraken mee te maken, en komt die ook na. No-nonsens aanpak. Per ongelijk verkeerde koepel geplaatst was geen probleem, werd direct vervangen. Kwaliteit van het werk ziet er goed uit.Review door Willem, Wassenaar Willem, Wassenaar
Beoordeeld op 15 sep 2011Beoordeling: 5 van 5Zinken platdak dakkapel vervangen
De opdracht is volledig naar wens uitgevoerd. Ook een paar extra ad hoc verzoeken werden zonder probleem en zonder extra kosten opgepakt. Al met al ben ik erg tevreden.Review door sander, Delft sander, Delft
Beoordeeld op 14 aug 2011Beoordeling: 5 van 5Graag enkel offerte volgens omschrijving
Goede vakman met ervaringReview door Jan, Katwijk Jan, Katwijk
Beoordeeld op 14 mei 2011Beoordeling: 5 van 5Vervangen dakbedekking en dakgoot
Opdracht netjes uitgevoerd., geheel volgens afspraak.Review door Werkspot-gebruiker uit Rijswijk Werkspot-gebruiker uit Rijswijk
Beoordeeld op 8 dec 2010Beoordeling: 3 van 52 opdrachten: nieuwe dakbedekking met isolatie op plat dak / nieuwe...
De mannen waren snel en vakkundig, maar niet erg enthousiast of vriendelijk. Toen het werk af was, waren ze gewoon ineens verdwenen, wat ik toch wel raar vond. Maar zoals gezegd, het dak is snel gedaan en volgens mij ook met een goede kwaliteit voor een nette prijs. Opmerkingen: - Met het solderen van het zink is er flink wat op ons metselwerk gemorst, wat niet is opgeruimd. - Een aansluiting met de buren was erg slordig gedaan (onduidelijkheid over of een kleine schade al was of was ontstaan) - De aansluiting was na telefonisch contact wel verbeterd, maar geen excuses o.i.d. Eerder kwade reactie. - Na uitvoerig overleg van te voren over de dakrand oplossing werd afgesproken dat er tijdens de werkzaamheden in overleg zeker een goede oplossing zou komen. Dit is ook zo geweest, maar daar mochten we nog 80 euro voor bijbetalen. Erg kinderachtige en ouderwetse manier van werken. Dit is de reden waarom aannemers niet populair zijn en het gevoel van wantrouwen ontstaat....Reactie van de vakman:
Over kinderachtig gesproken, de kleine schade waarvan je niet wist of die er al was moest even door ons hersteld worden anders zou u de rekening niet betalen, een schade die er dus al was en niet eens wat met ons werk te maken had, maar omdat u geen ruzie met de buurman wou, wij dat maar even moesten opknappen. Wat betreft de oplossing van de verhoogde dakrand, die hadden we al afgesproken met een verbrede zinken deklijst. Als u dan zegt terwijl we bezig zijn: ik wil eigenlijk de boeidelen verhogen, en dan hebben we het over 13 strekkende meter boeideel watervast verlijmd garantplaat, waarvoor ik alleen de door ons gebruikte materialen in rekening bracht. Dus met die 80 euro die u daar voor moest betalen hoeft u er niet over in te zitten dat dat een kinderachtige manier van werken is. Vermeld er dan ook even bij dat u weigert om over dit bedrag van 80 euro de btw te betalen omdat alle biedingen bij werkspot inclusief btw is volgens u. Het weglopen van het werk zonder te melden dat we klaar waren?? u bent zeker vergeten dat we ons kwamen melden dat we gingen en dat u vond dat we de regenpijp ook nog even op het riool moesten aansluiten omdat u dacht en vond dat dit ook bij de werkzaamheden hoorde te zitten. toen ik na een week de door u gevraagde vuilrooster (gratis gebracht en ook niet bij de werkzaamheden inbegrepen) bracht, had dan even gezegd van de soldeerspetters, had ik ze gewoon even verwijderd, want soldeer hecht niet op steen en kan je derhalve met je nagels van de stenen afkrabbelen. En dan vergeten we nog maar: een balkon van 3 m2 die gewoon 5m2 is. Het hekwerk van het balkon zou verwijderd zijn, mochten wij ook nog even doen, en trouwens ook weer terugzetten. Maar ja, het belangrijkste vertelt u nog wel: u heeft een kwalitatief goed dak met goede materialen, plus garantie tegen een scherpe prijs, en dan ook nog vakkundig aangebracht... spijtig van zo,n kinderachtige reactie...........
Reactie geplaatst 8 dec 2010Review door Joost, Voorschoten Joost, Voorschoten
Beoordeeld op 12 nov 2010Beoordeling: 5 van 5ongeveer 9 meter dakgoot
Prima advies, perfecte service en boven alle heel erg eerlijk. Echt een aanrader.Review door Werkspot-gebruiker uit Voorhout Werkspot-gebruiker uit Voorhout
Beoordeeld op 5 nov 2010Beoordeling: 4 van 5Vervangen zinken dakgoot
Vervangen zinken dakgoot voor en achter inclusief regenpijpen. Snel en netjes gewerkt. Werkplaats netjes achtergelaten.Review door Andre, Voorburg Andre, Voorburg
Beoordeeld op 8 okt 2010Beoordeling: 4 van 5Dakkapel
Goed