Dhr Hamstra heeft twee schuttingen geplaatst bij ons, we zijn erg tevreden met het resultaat. Ook erg prettig contact, een man van zijn woord en een man van vakwerk. Kan hem zeker aanbevelen. Mvgr, A Jansen
Dit was voor ons de eerste werkspot order maar we zijn zo tevreden!
H-M-O reageert direct op mail, deed verre bij de beste offerte en hij wist precies wat we wilde hebben. De kwaliteit van alles wat hij gebruikt is top. Mocht er iets mis zijn? Hij stond bij ons binnen 24 uur weer op de stoep.
Grote aanrader aan iedereen die een schutting wilt laten zetten of de tuin onder handen wil nemen!
Geweldige ervaring. Sjouk is een heel meedenkende man en harde werker. De schutting kn er weer even tegen. Bedankt voor het extra werk
Contact verliep ook prima
Gisteren is door H-M-O onze schutting opnieuw geplaatst en verstevigd.
Nieuwe palen zijn er ook tussen gezet, aangeleverd door H-M-O, en het geheel ziet er zelfs na tien jaar weer als nieuw uit.
Erg tevreden over de werkzaamheden....
Dhr. Sjouk Hamstra is een goede vakman die bij ons de schutting en de poortdeur heeft gezet voor een prima prijs.
Hij dacht mee en kwam zelf met oplossingen voor de ontbrekende dorpel, slotplaat en stootlat bij de poortdeur en om deze later nog te komen installeren. Dus hij is zeker flexibel.
Prima vakman en raad hem ook zéér zeker aan.