gvh schoonmaak

gvh schoonmaak beoordelingen (63)

Beoordeeld op 10 okt 2016

Schoonmaken van de trappenhuis in een apartement.

Prima op tijd, goed resultaat. Heel blij met een trappenhuis die nu voor de eerste keer in vele jaren mooi schoon is. Professioneel en precies.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Berkenwoude
    Beoordeeld op 7 okt 2016

schoonmaken vakantiehuis

Goed werk afgeleverd en goed afgestemd.
  • Review door Eva, Rotterdam
    Beoordeeld op 3 okt 2016

Glazen wassen woning binnen en buiten (mogelijk op regelmatige basi...

Super! Snel, betrouwbaar en een prachtresultaat. 5 woningen met weer prachtig schone ramen!
  • Review door Yvonne, Heemstede
    Beoordeeld op 30 sep 2016

schoonmaken kunstof dakkapel achterzijde huis 5 meter breed en rame...

Vandaag mijn dakkapellen laten schoonmaken. Ze zagen er niet uit maar George heeft ze weer prachtig schoon gekregen. Ze zien er weer uit als nieuw. Ben er super blij mee!
  • Review door Sabine, Utrecht
    Beoordeeld op 29 sep 2016

ramen wassen

Zeer zorgvuldig. Het contact kwam makkelijk tot stand. Hoge kwaliteit voor een redelijke prijs.
  • Review door L., Zwijndrecht
    Beoordeeld op 27 sep 2016

Glazen wassen (twee woningen)

Wij konden snel met Gvh een afspraak maken voor een zeembeurt. Gvh was er ook op de afgesproken dag. Hij heeft keurig gewerkt en is vriendelijk in de omgang. De rekening werd de volgende dag per e-mail toegezonden. Heel professioneel! Wij hopen nog geruime tijd van zijn diensten gebruik te kunnen maken.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Schiedam
    Beoordeeld op 25 sep 2016

Ramen zemen

Zeer grondig schoon gemaakt. Prettig en Georges weet wat hij doet.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Bunnik
    Beoordeeld op 20 sep 2016

Glazenwassen en kozijn afnemen 1e+2e verdieping

Vriendelijk, doet wat hij moet doen, en doet het goed. Blinkende ramen en stralende kozijnen. Wij houden Georges van Houcke voorlopig als onze glazenwasser aan.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Odijk
    Beoordeeld op 18 sep 2016

Glazen wassen woonhuis Odijk/Bunnik

Deze glazenwasser kan ik met recht aanbevelen! De ramen blinken, prettige service en goede prijs. GVH doet echt een stapje extra voor haar klanten en wil vooral dat klanten tevreden zijn. Wij zullen hem zeker nogmaals vragen.
  • Review door Sarina, Waalwijk
    Beoordeeld op 8 sep 2016

Glazenwasser gezocht

Super snel en goede service geleverd en tevens netjes werk afgeleverd! Super!