gvh schoonmaak
gvh schoonmaak
Beoordeling: 4.5 van 54.5561 reviews

Alle reviews (61)

 • Jos, Zaltbommel
  Beoordeling: 5 van 5
  Beoordeeld op 27 dec 2021
  Schoonmaak: 23 kamers; Bouw schoonmaak
  GvH schoonmaak is voor ons een uitstekende partij gebleken. Het uit te voeren werk was niet eenvoudig, maar ze hebben alles aangepakt zonder gedoe en alle afspraken zijn prima nagekomen. Absoluut een betrouwbare partij om mee te werken.
 • Werkspot-gebruiker uit Utrecht
  Beoordeling: 4 van 5
  Beoordeeld op 30 jul 2017
  Glazenwassen
  Goede en duidelijke communicatie vooraf. Secuur in zijn werk.
 • Sander, Heemskerk
  Beoordeling: 5 van 5
  Beoordeeld op 13 mrt 2017
  Reinigen en waxen dakkapellen + 3 dakgoten legen/reinigen
  Ik zou niet weten wat ik moet opvoeren als negatief punt. Afspraken over de mail waren helder. Op tijd aanwezig. Werk werd met zorg uitgevoerd. En er werd advies gegeven over komend onderhoud. Erg blij mee.
 • Dennis Ufkes, Zwaag
  Beoordeling: 5 van 5
  Beoordeeld op 28 jan 2017
  Reinigen van dakkapellen keralit gevels en dakgoten
  Dakgoten dakkapellen en gevels schoon gemaakt. Het lijkt wel of ons huis door de wasstraat is gereden. Dik tevreden. Gvh mag elk jaar terug komen voor het onderhoud van de woning.
 • Marijke, Zennewijnen
  Beoordeling: 5 van 5
  Beoordeeld op 21 dec 2016
  glazenwasser
  hadden Georges gevraagd om onze ramen, rolluiken en goten op de 1e verdieping schoon te maken. aangezien wij een huis hebben wat voor een glazenwasser moeilijk is om overal bij te komen , was dit voor Georges geen probleem. na een dag ziet het er fantastisch uit . Voor een gedeelte waar hij nu niet goed bij kan, komt hij terug, neemt dan gelijk de dakkapellen mee. Fijn persoon die heel precies werkt voor een goede prijs die voorafgaand per mail afgesproken is.. Dus zeker een aanrader als u iets in of rondom het huis schoon wilt hebben. Ik heb met hem de afspraak gemaakt dat hij in ieder geval onze bovenramen om de 3 mnd komt doen en zn als het nodig is de goten .