Groeneveld Totaalbouw

Groeneveld Totaalbouw beoordelingen (165)

• Review door HD, Rhoon
    Beoordeeld op 12 aug 2011
    Dakraam + montage 55*78 of 55*98
    Een zeer snel antwoord op de offerte met een scherpe prijsstelling. Zeer goed persoonlijk contact tijdens de offerteaanvraag. Levertijd van de werkzaamheden ook zeer goed. Werkzaamheden uitgevoerd naar volle tevredenheid, een prima vakman die zeer aan te bevelen is.
  • Review door Maarten, Gorinchem
    Beoordeeld op 22 jul 2011
    Vervanging 2 velux dakramen
    De dakramen zijn uitstekend geplaatst, vooraf ingemeten, goede afspraken, keurig op tijd en netjes afgewerkt. Groeneveld Totaalbouw raad ik een ieder aan wanneer je kwaliteit verwacht.
  • Review door Margo, Numansdorp
    Beoordeeld op 16 jul 2011
    Dakramen plaatsen
    2 Velux dakramen geplaatst tot volle tevredenheid. Snel, netjes en vakkundig. Prijs kwaliteit verhouding zeer goed. Komt afspraken goed na, prettig om zaken mee te doen.
  • Review door Martine, Rotterdam
    Beoordeeld op 29 jun 2011
    plaatsen van dakramen op zolder
    De dakramen zijn heel snel en goed geplaatst. We zijn heel erg tevreden met het resultaat!
  • Review door Rinze, Arnhem
    Beoordeeld op 20 jun 2011
    Plaatsen 4 dakramen in uitbouw woonkamer + 2 op zolder
    Groeneveld totaalbouw heeft bij ons 4 dakramen ( 2 keer 2 geschakeld) geplaatst in onze uitbouw. Prima bevallen. Netjes en goed gewerkt. Denkt mee en geeft eerlijk advies. Heel erg tevreden. Afwerking ziet er goed uit. We waren zo tevreden dat hij bij ons nog een klus heeft gekregen. Bedrijf wat ik graag aanprijs bij bekende.
  • Review door joost, Andelst
    Beoordeeld op 16 jun 2011
    plaatsen van 3 dakramen
    Heeft geweldig werk afgeleverd. De ramen zitten er echt netjes in. Elk detail werd besproken en gedaan zoals wij dat graag zouden willen.
  • Review door Chantal, Heerjansdam
    Beoordeeld op 29 mei 2011
    dakramen vernieuwen
    Groeneveld Totaalbouw is een prettig bedrijf om mee te werken. Jan ( de uitvoerder) is iemand die hard werkt en mee denkt om tot een goede uitvoering te komen. Tevens houdt hij zich aan de gemaakte afspraken en is flexibel. We zijn erg tevreden over de dakramen die hij heeft vervangen, het volgende dakraam mag hij wederom plaatsen. De afwerking hiervan is trouwens ook erg netjes!
  • Review door Clements, Spijkenisse
    Beoordeeld op 27 mei 2011
    Plaatsen en afwerken 3 Velux dakramen
    Jan is een bijzonder aardige en vakkundige kerel! Zeer prompt in het beantwoorden van vragen. Duidelijk in de afspraken en komt die ook na. Drie dakramen vervangen en naar aanleiding van zijn goede werk gevraagd om ook een muurtje te plaatsen. Jan kwam zelfs in overleg eerder dan afgesproken en leverde vakwerk....
  • Review door P.H., Zoetermeer
    Beoordeeld op 23 mei 2011
    3 dakkantelramen vervangen
    Wij waren bijzonder tevreden met Jan Groeneveld. Hij werkt schoon zeker van zijn zaak en vakkundig. Hij zou er om 8 uur zijn maar doordat er oponthoud was sms-de hij dat hij 30 minuten later zou komen. Het werk; 3 kantelramen vervangen, kunststof velux en 3X verduisteringsrolgordijn met witte geleiders incl. aftimmering, is in 1 dag afgekomen. van 8.50 - 18.15u. Voor ons bleek Jan een goede keus.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Poortugaal
    Beoordeeld op 9 mei 2011
    Dakramen plaatsen
    Groeneveld Totaalbouw is een absolute aanrader! Prima correcte vakman. Denkt mee, levert goed werk. De dakramen zijn geplaatst en de zolder is verbouwd, alles geheel vakkundig en naar onze wens.