Groeneveld Totaalbouw

Groeneveld Totaalbouw beoordelingen (165)

• Review door Erik, Maassluis
    Beoordeeld op 26 sep 2016
    Dakramen plaatsen en verplaatsen
    Prima uitgevoerde klus, met het plaatsen van 2 dakramen + aftimmeren en afwerking. Heldere snelle (pro-actieve) communicatie, snel beschikbaar, juiste prijs voor uitstekende kwaliteit. Alles stipt op tijd. Vriendelijke en ervaren vakman met goed advies. Ik kan Groeneveld Totaalbouw aanbevelen.
  • Review door Michiel, Berghem
    Beoordeeld op 8 sep 2016
    dakramen plaatsen
    Jan heeft op onze zolder twee Velux dakramen geplaatst. We hebben het als erg prettig ervaren. Jan heeft erg mooi werk geleverd en heeft alles opgeruimd. Voor het bepalen van de positie van de dakramen heeft Jan goed advies gegeven.
  • Review door Pcj, Riel
    Beoordeeld op 1 sep 2016
    Plaatsen 1 dakraam in nieuwbouw prefab dak.
    Aardige gozer, verstand van zijn werk. Werkt goed en precies. Mooi en netjes afgetimmerd. Denkt met de klant mee en komt zijn afspraken na. Aanrader voor iedereen die een dakraam nodig heeft. Jan bedankt!
  • Review door Hermen, Bilthoven
    Beoordeeld op 30 aug 2016
    Velux cabrio 114 breed plaatsen
    Jan is een prettige man die vakkundig overkomt. Goed en snel contact over de opdracht en op de afgesproken dag stond hij op de stoep. Het cabrio dakraam is vakkundig geplaatst en afgewerkt en aan het eind van de dag hebben we het resultaat bewonderd. Prima vakman waarmee je zonder aarzeling mee in zee kunt gaan.
  • Review door Tamara, Breda
    Beoordeeld op 25 aug 2016
    Plaatsen van 4 Velux tuimeldakramen
    Geweldige man met verstand van zaken. Absoluut een aanrader. Stipt op tijd voor zijn afspraken en heldere communicatie omtrent de werkzaamheden. Afgeleverde werk is top, met een nette afwerking van de ramen aan de binnenzijde.
  • Review door Sylvia, Capelle aan den IJssel
    Beoordeeld op 19 aug 2016
    2x een dakraam plaatsen
    Jan wat een vakman 2 schitterende dakramen geplaatst met horren buiten zonwering en rolgordijn. Kwaliteit tegen een zeer scherp tarief, no nonsens Jan klaart de klus, ene ruimt zijn rommel op, zeer gewaardeerd. Jan bedankt voor de gezelligheid en ben zeer tevreden met mijn nieuwe dakramen!
  • Review door ced, Den Haag
    Beoordeeld op 4 aug 2016
    Aanbrenhen Dakraam
    Jan GROENEVELD is a qualified builder, he works fast, and keep the house clean. He is someone always smiling. he gave us good advice. He also helped to solve another problem which was there before. The communication with him was so easy and his reaction was quick even we don't speak Dutch. We will surely ask him to help do another work later. You can trust him.