Groen klimaat techniek

Groen klimaat techniek beoordelingen (95)

• Review door Stacey, Berkel en Rodenrijs
    Beoordeeld op 16 jun 2025
    Airconditioning reparatie of onderhoud: 1 apparaat; Onderhoud
    Het onderhoud verliep goed en was snel gebeurd! Helaas werd ik wel afgebeld een uur voordat de afspraak was, de afspraak werd verplaatst naar een dag later om 1600, echter kreeg ik om 1530 een belletje dat 1600 niet ging lukken uiteindelijk werd het 1900. Dit was wel vervelend omdat je twee keer rekening houdt en ik er speciaal voor thuis bleef. Voor de rest verliep het soepel.

Hartelijk dank voor je terugkoppeling. Fijn om te horen dat het onderhoud zelf goed en vlot is verlopen. We vinden het erg vervelend dat je afspraak meerdere keren is verzet, zeker omdat je er speciaal voor thuis bent gebleven. Dat is begrijpelijk frustrerend en absoluut niet de ervaring die we willen bieden. Onze excuses hiervoor. We nemen je feedback serieus en zullen dit intern bespreken om herhaling in de toekomst te voorkomen. Dank je wel dat je dit met ons deelt.

Reactie geplaatst 21 jun 2025
  • Review door michael, Zwaanshoek
    Beoordeeld op 24 mei 2025
    Airco installeren of vervangen
    Gewoon goed, binnen 1,5 uur was de klus geklaard en is mijn vrouw super blij met een heerlijk gekoelde slaapkamer! Nog belangrijker, een bedrijf wat z’n aanspraken nakomt, hoe lekker is dat?!