Struiken en heggen snoeien of verwijderen: 2; Heg snoeien
Review door Joke Scheepbouwer , Oudorp
Joke Scheepbouwer , Oudorp
Beoordeeld op 7 okt 2022
Tuin: Boom snoeien; 2 bomen
Netjes gereageerd, wel engels sprekend. We kregen data waarop het kon en de prijsindicatie ook meteen. Top gesnoeid volgens afspraak. Aanrader .
Review door Werkspot-gebruiker uit Hoorn
Werkspot-gebruiker uit Hoorn
Beoordeeld op 3 apr 2022
Struiken en heggen snoeien of verwijderen: 13; Heg verwijderen
Betrouwbare vakman. Werkt erg gestructureerd en precies. Een aanrader!
Review door Joachim, Amsterdam
Joachim, Amsterdam
Beoordeeld op 24 feb 2022
Boom kappen en nieuwe planten - met kraan
Je kunt absoluut niet fout gaan met Seamus. Hij was zeer professioneel en deskundig en heeft echt goed werk geleverd. Ik heb een grote 20 jaar oude boom laten leveren in Amsterdam en samen met de kraanmachinist heeft hij het hele proces voor elkaar gekregen om de boom over ons 4 verdiepingen pand te hijsen en de boom te planten. Het is nu een jaar later en de boom ziet er gezond uit en heeft de storm Eunice van een paar dagen geleden prima doorstaan.
Toen hij probeerde te beslissen wat te doen met de boom die hij ook had verwijderd (een grote wilg), was hij zich zeer bewust van wat het beste zou zijn voor het milieu.
Hij is ook heel eerlijk en ik heb nooit het gevoel gehad dat hij probeerde me meer te laten betalen dan nodig was.
Top werk.
Review door Ilse, Alkmaar
Ilse, Alkmaar
Beoordeeld op 2 feb 2022
Tuin: Boom snoeien; 1 boom
We zijn zeer tevreden. Werk kon snel gedaan worden, resultaat ziet er prima uit en alles netjes opgeruimd. Wel handig als je een beetje in het Engels kan communiceren met Seamus. Voor ons geen probleem. De volgende keer maak ik graag weer gebruik van zijn diensten.
Review door Muriël, Alkmaar
Muriël, Alkmaar
Beoordeeld op 23 nov 2021
Tuin: Boom snoeien; 4 bomen
Fijne professionele hovenier. Ruime kennis van zaken en oog voor persoonlijke wensen mbt tuin nu en in de toekomst.
Communicatie in het Engels was geen probleem maar wel iets om rekening mee te houden. Zullen Seamus zeker terugvragen.
Struiken en heggen snoeien of verwijderen: 1; Struiken verwijderen
Ik beveel deze man aan
Hij werkt snel , is vriendelijk
Mijn buurman zou hem ook bellen.
Hij had er echt een klus aan gehad met verwijderen vd struin pampasgras, scherp spul. En netjes opgeruimd
Ik hoop dat de foto s gelukt zijn