Good Job K. Pytko

Good Job K. Pytko beoordelingen (89)

• Review door Werkspot-gebruiker uit Zwolle
    Beoordeeld op 22 mei 2020

Renovlies behang: 20 m2; 1 kamer

Lastige behang klus met glasvezel op zolder met schuine wanden, deels boven het trapgat is keurig uitgevoerd door Kasia. Alles netjes afgewerkt. Volgende behang klus zou ik zeker weer door haar laten uitvoeren.
  • Review door Karin, Franeker
    Beoordeeld op 12 mei 2020

Behangen: Behang aanbrengen, Aanschaf behang, Oude behang verwijderen

Ik ben heel tevreden over dit bedrijf. Het contact verliep prettig en de afspraken waren duidelijk. Mevrouw Kasia Pytko en haar zoon hebben heel hard en professioneel gewerkt; het behang van de muren in mijn woonkamer snel verwijderd en nog dezelfde dag nieuw behangen. Mijn woonkamer ziet er prachtig uit, en ik zal bij een volgende klus dit bedrijf zeker weer inschakelen!
  • Review door Martijn, Muntendam
    Beoordeeld op 29 jan 2020

Behang verwijderen: 2 rooms

Zeer betrouwbaar, werkt hard en goede prijzen. Zal zeker in de toekomst weer van zijn diensten gebruik maken.
  • Review door petra, Oudehaske
    Beoordeeld op 26 jan 2020

Laminaat leggen: 100 m2; Woonkamer, Gang, Keuken

Na het opvragen van offertes op werkspot.nl voor het leggen van laminaat, kregen we al dezelfde avond een goede offerte van “good job k pytko”. Daarna kwam hij bij ons langs om alles te bekijken en afspraken te maken over wanneer hij zou komen om te leggen. Kristoff en zijn maat hebben bij ons ca 100m2 laminaat, inclusief ondervloer en plinten gelegd. Het is prachtig gedaan ondanks dat ons huis hier en daar scheve muren en vloeren heeft! De mannen werken hard en heel netjes én hebben echt oog voor detail. Daarnaast communiceren ze erg goed, doen wat ze beloven en zijn ze fijn in de omgang. Als we opnieuw eens zo’n klus hebben, vragen we zeer zeker kristoff en zijn maat weer!!
  • Review door Samuel, Leeuwarden
    Beoordeeld op 1 dec 2019

Binnenschilderwerk: 175 m2 wanden

De heer Python en zijn collega zijn heel harde werkers die een supermooi resultaat geleverd hebben in ons nieuwe huis. Ze werken heel precies en netjes en werken door totdat het werk optimaal is. Ze komen met een voorstel over hoe ze iets kunnen doen als je daarom vraagt. Ze kopen zelf al het materiaal, dat zit bij de prijs in, daar heb je geen omkijken naar. De prijs is heel reëel voor het aantal uren dat ze maken. De mannen spreken onderling Pools, maar Pytko spreekt heel goed Nederlands: de communicatie was duidelijk en vriendelijk. Wat zijn wij blij met onze mooie muren! Dankjulliewel! Je kunnen Good Job aan iedereen aanbevelen.
  • Review door Karin, Groningen
    Beoordeeld op 1 nov 2019

Stucen: 5 m2 wanden

Prima werk geleverd voor een prima prijs.
  • Review door Grazyna

Plafond geschilderd.

Werkt hard en heel precies en netjes. Geeft ook een goede prijs en geeft goed advies. Aanrader!
  • Review door Kritof
    Beoordeeld op 12 sep 2019

Trappen geschuurd en geschilderd, volgens het idee van de klant.

Uitstekend werk geleverd en een goede prijs/ kwaliteit. Werkt netjes en laat alles netjes achter.
  • Review door Pawel
    Beoordeeld op 12 sep 2019

Heel huis gestuct en geschilderd.

Is helder in zijn afspraken en alles is mogelijk. Overlegd alles en legt ook goed uit of iets wel of niet kan. Het geleverde werk is naar volle tevredenheid uitgevoerd en het is een harde werker die heel nauwkeurig te werk gaat.