Glas en Kozijnhandel Hamerslag

Glas en Kozijnhandel Hamerslag beoordelingen (368)

• Review door Arnold, Rijswijk
    Beoordeeld op 2 nov 2010

Laatse kozijn in dragende (buiten)muur

Prima vakman, Heb naast deze opdracht nog 2 kozijnen laten vervangen en 30 m2 dubbel glas laten plaatsen.
  • Review door Gijs, Gouda
    Beoordeeld op 31 okt 2010

Vervanging enkelglas naar dubbelglas

De opdracht was het vervangen van 13 ramen van enkel- naar dubbel HR+ glas en het leveren/monteren van vijf draairamen. Hamerslag is een vriendelijke man die altijd bereikbaar is en zijn afspraken nakomt. De werkzaamheden zijn in 1 dag afgerond wat prettig was. Hij en zijn medewerkers waren hardwerkende, meedenkende personen die een goed en net resultaat afleverde. Echt een aanrader! Nog een prettige bijkomstigheid: de offerte viel lager uit dan het bod op werkspot.
  • Review door In, Rotterdam
    Beoordeeld op 27 okt 2010

ventilatierooster plaatsen boven raam

Vakmensen, leveren goede service & kwaliteit!!!!
  • Review door M.A., Wijngaarden
    Beoordeeld op 22 okt 2010

2 matglazen ruiten naast binnendeur

Snelle reaktie van vakman, gemakkelijke telefonische communicatie. Heeft de klus snel en netjes geklaard. Liet de boel schoon achter. Heeft daarna nog wat meer glas geleverd dat we zelf geplaatst hebben.
  • Review door Fanny, Zwijndrecht
    Beoordeeld op 1 okt 2010

Deel van een houten kozijn vervangen

Goede prijs / kwaliteit verhouding, snelle service!
  • Review door L.M., Heinenoord
    Beoordeeld op 23 sep 2010

Twee kleine bovenraampjes vervangen (75 lang en 29 cm hoog), inclus...

Snelle levering en vakkundig geplaatst. Stipt volgens afspraak. Ik ben erg tevreden.
    Beoordeeld op 19 aug 2010

enkelglas vervangen voor HR++ glas benedenwoning

De heer Hamerslag is een erg vaardig, meedenkend en vriendelijk persoon. De ramen zijn conform afspraak en planning vakkundig geplaats. We zijn erg tevreden met het resultaat en kunnen de heer Hamerslag zeker aanraden.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Vlaardingen
    Beoordeeld op 24 jul 2010

Lek bovenlicht vervangen

Fijne relaxte man. Gaat voor ons nog een opdracht doen. Heel flexibel in tijd.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Vlaardingen
    Beoordeeld op 22 jul 2010

Bovenlichtje vervangen

Bovenlichtje zit er netjes in, afspraken maken gaat ook prima (een aannemer die zijn telefoon daadwerkelijk opneemt als je hemt belt, wat een verademing). We hebben meteen prijs laten maken voor de kozijnen op de eerste etage.
    Beoordeeld op 18 jul 2010

Vervangen 4 raampjes in kozijn

Prima uitgevoerd, uiteindelijk op een wat andere manier dan via werkspot gevraagd, dit bleek goedkoper te zijn. Helaas bleek er wat tegenslag te zijn (verkeerde glasmaat geleverd door fabriek), maar dit werd snel hersteld.... super dus.