Mar, Wijnandsrade
2 m2 cementtegels plaatsen en voegen op wand boven aanrechtblad
Het idee was om langs de gehele lengte van het aanrecht tegels te plaatsen, die ik had gekocht; inclusief de schouw. Alleen voor de schouw moesten tegels gesneden worden, de rest kon er zo tegenaan. Maar volgens Antwan was het niet verstandig om cementtegels achter de kookplaat te plaatsen, ondanks de siliconenolie die ik had, er zouden toch vetvlekken op blijven. Een melkglazen plaat was beter, zei hij, daar zal hij nog voor zorgen. Ik hoorde een paar weken niets van 'm, daar excuseerde hij zich voor, daarna heb ik 153 euro voor de plaat betaald die hij zou bestellen maar ik hoor nu ook alweer drie weken niks. Update: na 2,5 maand is de plaat dan toch geleverd. Die blijkt aan beide kanten te kort, dus verkeerd gemeten? Hij zou uitzoeken wiens schuld het is, maar mij boeit dat niet zo - als klant hoor je gewoon kwaliteit te krijgen voor je geld en geen discussie. Na al dit gedoe zit ik met een teleurstellend eindresultaat en blijft het alweer stil. Heb geen zin om er steeds eindeloos achteraan te bellen en mailen. Geurts Klussen en Afbouw krijgt daarom van mij een onvoldoende.