Guru heeft voor mij de stopcontacten en schakelaars en alles wat erbij hoort geregeld. Hij regelde alles netjes en dacht mee over keuze van materiaal en plaatsing van inbouwdozen enz. Er moest een hoop geboord en gehakt worden. Dit deed hij ook allemaal prima.
Ik had ook een stukadoor nodig en deze wist hij ook nog te regelen. Hij kon zo mooi samenwerken om de plaatsing van de nieuwe stopcontacten te regelen.
Al met al prettig om zaken met te doen!
Goed werk uitgevoerd voor een goede prijs, binnen afgesproken planning.
Zo is een opdracht voor alleen stopcontact uitvoeren uiteindelijk uitgebreid naar meterkast vervangen. Alles naar tevredenheid.
Gisteren heeft Gurdeep een meterkast voor mij vervangen bij een klant. Voor zover ik kan vaststellen is het werk netjes uitgevoerd en tegen een heel strakke prijs. Gurdeep was netjes op tijd aanwezig en hij had niet langer nodig dan hij vooraf stelde. De producten waren in orde en pasten in de meterkast.
Snel een afspraak kunnen maken voor nieuwe elektra aanleggen, stopcontacten verlagen en Infrezen. Lampen ophangen. Goede prijs, vriendelijke behulpzame meneer en mevrouw. Ik raad hem bij iedereen aan.
Nadat meneer een zeer redelijke prijs als offerte (120 euro) heeft gegeven voor het plaatsen van een extra groep op zolder en een extra geaard stop contact op de eerste verdieping kan ik niets meer zeggen dan TOP! Zeer netjes gewerkt, snel beschikbaarheid. Absoluut aanrader!